Διαβεβαιώνουν για την ασφάλεια του γηπέδου του ΟΦΗ
pylonas1_1

Γιάννινα τονίζοντας ότι με τα τωρινά δεδομένα το παιχνίδι του Σαββάτου θα διεξαχθεί κανονικά στην έδρα της ομάδας.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ τόνισαν πως έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την άδεια, ενώ τονίστηκε ότι θα γίνει ενδελεχής έλεγχος και στους υπόλοιπους τρεις πυλώνες, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την ασφάλεια του γηπέδου.
Η εκπρόσωποι της αστυνομία από την πλευρά τους έκαναν γνωστό ότι εφόσον υπάρχει επίσημη διαβεβαίωση για την ασφάλεια του γηπέδου, τότε δεν τίθεται κανένα θέμα.
Πάντως την τελική απόφαση θα πάρουν οι αρμόδιες αρχές και η Super League. Σε περίπτωση που το «Γεντί Κουλέ» κριθεί ακατάλληλο, τότε ο ΟΦΗ πιθανότατα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο στάδιο.
Στο μεταξύ ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης σε δήλωση του για την πτώση του πυλώνα, αλλά και για την άδεια του γηπέδου τόνισε ότι «η κατασκευάστρια εταιρεία πρέπει να ελεγχθεί για τον τρόπο με τον οποίο τοποθέτησε τον πυλώνα», ενώ ζήτησε να ελεγχθούν και οι υπόλοιποι πυλώνες.
Για το γεγονός ότι έχει ανακαλέσει την άδεια από τον Οκτώβριο ο κ. Δεικτάκης εξήγησε: «Αυτό έγινε διότι δεν υπάρχει στατική επάρκεια. Την ζητούμε από τους μηχανικούς αλλά δυστυχώς δεν την έχουμε πάρει».