ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 123 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ- «ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΔΡΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ» ΕΙΠΕ Η ΜΑΝΑ!!
1-1335-620x264

Δίκαιη απόφαση θα μπορούσαμε να την πούμε, αν και το έγκλημα αυτών των γονέων είναι ολέθριο και ασυγχώρητο για την κοινή γνώμη.

Οι γονείς- τέρατα της Πάτρας, οι οποίοι βίαζαν τα παιδιά τους, συγκεκριμένα ο πατέρας βίαζε τις δύο του κόρες και η μάνα ερχόταν σε εpωτική συνεύρεση με τον γιο, καταδικάστηκαν σε 123 και 74 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα.

Η πρωτόδικη ποινή φυλάκισης έμεινε αμείωτη για τον πατέρα (παραμένοντας στα 123 χρόνια) ενώ στα 74 χρόνια μειώθηκε η ποινή για τη μητέρα, λόγω ένδειξης μεταμέλειας. Πρωτόδικα η μάνα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 103 ετών.

 

Η υπόθεση ξαναζωνάνεψε χθες Δευτέρα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας, με τα τρία παιδιά της οικογένειας να είναι παρόντα, συνοδευόμενα από Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Ο πατέρας και η μάνα από την Λεύκα εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ξαναζωντάνεψαν το πρωί της Δευτέρας.

Το χρονικό

Η υπόθεση είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα τον Μάιο του 2013 όταν η μεγάλη κόρη της οικογένειας αποκάλυψε σε συγγενικό πρόσωπο τα όσα περνούσαν τα αδέλφια, το οποίο και ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Το κορίτσι στη συνέχεια περιέγραψε στους αστυνομικούς αναλυτικά τα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.

«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» είχε πει τότε η μάνα στους αστυνομικούς, προκαλώντας αηδία και φρίκη με τα λεγόμενά της.

Οι ίδιοι οι γονείς είχαν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονταν λίγο μετά την αποκάλυψη, μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.

πηγη