Μια ελληνίδα διεκδικεί το στέμμα της Μις ΗΠΑ (Εικόνες – βίντεο)
elena_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Miss Pensylvania, Έλενα Λακουάτρα, διεκδικεί φέτος τον τίτλο της Μις ΗΠΑ και έχει ρίζες από την Ελλάδα. Η ίδια ανέβασε ένα βιντεάκι και γεμάτη περηφάνεια μιλά για την χώρα μας αλλά δεν έκρυψε και το πρόβλημα υγείας που έχει από 4 χρονών.

elena3.jpg

«Είμαι μέλος μίας μεγάλης ελληνικής οικογένειας. Μας αρέσει που είμαστε Έλληνες. Μας αρέσει να λέμε σε όλους ότι είμαστε Έλληνες. Αγαπάμε τους ελληνικούς χορούς, το ελληνικό φαγητό. Ό,τι είναι ελληνικό. Αγαπώ την οικογένεια μου, είμαι τόσο περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Θέλω να πάω στην Ελλάδα το καλοκαίρι, να επισκεφτώ τη γιαγιά μου και τον παππού μου που ζει εκεί», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

elena2.jpg

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λίγες μέρες αφού έκλεισα τα τέσσερα χρόνια μου, προσβλήθηκα από μηνιγγίτιδα. Ήταν αναπάντεχο.Με μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο…Ευτυχώς έζησα! Είμαι εδώ. Αλλά δυστυχώς έχασα την ακοή μου και από τα δύο αυτιά μου. ‘Εβαλα  κοχλιακό εμφύτευμα (σ.σ  ηλεκτρονική συσκευή, η οποία επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους που έχουν υποστεί απώλεια ακοής να ακούσουν καλύτερα), είναι πίσω από το αυτί μου». 

Δείτε το βίντεο: