• 14 Ιουλίου, 2024

Δώσαμε χαρά:Τα λεφτά των ακροατών μας έπιασαν τόπο!!!(Φωτο)

Vinkmag ad

Μετά από την συνέντευξη του Μανώλη Στεφανουδάκη στην εκπομπή του Dream Fm 90.6.Έπιασαν τόπο τα χρήματα που προσφέρθηκαν στο «Μέλλον» μέσω του Dream και της εκπομπής του Πρωινή Πτήση

amea2

 

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», μέσω του Dream fm 90,6-90,7 και της εκπομπής του «Πρωινή Πτήση» για στήριξη της προσπάθειας συγκέντρωσης καπακιών για την αγορά αμαξιδίων πριν λίγο καιρό. Όχι μόνο ευαισθητοποιήθηκαν φορείς και συντοπίτες μας για τη συλλογή καπακιών, αλλά κάποιοι προσέφεραν άμεσα και χρηματική βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση, παραδίδοντας χρήματα στο σταθμό μας, τα οποία δόθηκαν στο σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Τα μέλη του συλλόγου έσπευσαν για την αγορά αμαξιδίων αλλά και άλλων βοηθητικών ειδών για τα μέλη τους. Μάλιστα προχώρησαν και σε ευχαριστήριο στο οποίο αναφέρεται «Με το παρόν προαγόμεθα να εκφράσουμε και δημοσίως τις ολόθυμες ευχαριστίες μας προς τους συνανθρώπους μας που ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση βοήθειας του Συλλόγου μας συνέδραμαν με ικανή χρηματική δωρεά.
Συγκεκριμένα, ο κος Ζευγαδάκης Φανούριος προσέφερε το ποσό των 300 ευρώ, Οι δες Ξαγοραράκη Μπάρμπη και Τζίνα το ποσό των 100 ευρώ, οι κα και κος Τσαβολάκη Χαρά και Μανώλης το ποσό των 500 ευρώ και η κα Ψωμαδάκη Ψεβούλα το ποσό των 200 ευρώ.
Ο Σύλλογός μας αξιοποιώντας τήν ως άνω προσφορά αγόρασε 2 αναπηρικά αμαξίδια, 1 παιδική περπατητούρα, 2 ζευγάρια δεκανίκια και ένα αναπηρικό « πί» .
Από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Ο Πρόεδρος Στεφανουδάκης Εμμανουήλ».
Εμείς από την πλευρά μας σαν ραδιοφωνικός σταθμός θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ακροατές και τις ακροάτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και τον Σύλλογο ΑμεΑ για την συνεργασία μας και την προσφορά του στον τόπο!

amea1 amea4 amea3

Loading

  Read Previous

  «Έβγαλε» λαγό-ψαρο στη Νότια Κρήτη

  Read Next

  Τα «βασικό ένστικτο» της Αποστολίας Ζώη

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular