Το δράμα μιας οικογένειας στο Ηράκλειο μετά τη φωτιά στο σπίτι
fotia_52

Η φωτιά που ξέσπασε χτες το μεσημέρι στο ισόγειο διαμέρισμα των Δειλινών έκανε στάχτη τα πάντα. 

Έπιπλα, συσκευές, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα δεν άφησε τίποτα όρθιο, με την πολυμελή οικογένεια που διέμενε στο σπίτι να βρίσκεται στα όρια της απελπισίας αφού λόγω οικονομικής αδυναμίας βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο.

Η οικογένεια που αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες από χτες βιώνει στιγμές δύσκολες …

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Αποστολάκη της Κίτρινης Αποστολής στο διαμέρισμα διέμενε μια μητέρα με τα τέσσερα κορίτσια της που αυτή την στιγμή έχει την ανάγκη από τη συμπαράσταση όλων μας για να στήσει ξανά το σπιτικό της που καταστράφηκε.

Στην ανάρτηση του στο facebook στην ομάδα της Κίτρινης Αποστολής ο ίδιος αναφέρει :

Στα δύσκολα είμαστε δυνατοί.

Σήμερα από ένα τραγικό συμβάν τα όνειρα μιας οικογένειας στα Δειλινά έχουν ανατραπεί πλήρως!! Δυστυχώς από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία όλα τα πράγματα της οικογένειας καταστράφηκαν. Από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα!!

Επειδή η κυρία ζει με τα τέσσερα κορίτσια της και είναι αδύνατο λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειας να στηθεί ξανά το σπιτικό τους, θα χρειαστούμε σχεδόν τα πάντα!!!!

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο την οικογένεια, μπορεί να επικοινωνήσει με την ίδια στο τηλέφωνο το οποίο δημοσιεύει το dreamfm.gr μετά από σχετική άδεια της κ. Αλέκας. Το τηλέφωνο είναι το εξής: 6938 770 702