Έχει Διχάσει το Διαδίκτυο! Τι λες Χοντρούλα ή Τoύμπαvo; Δες της από τη Μέση και Κάτω και Πες μας τη Γνώμη σου!
toumbano8

Έγινε γνωστή λόγω του σωματότυπού της. Το μοντέλο, Iskra Lawrence, έβαλε τις καμπύλες της να δουλέψουν όταν φόρεσε ένα εντυπωσιακό μπικίνι καθώς ήταν για διακοπές στις ΗΠΑ. Η 25χρονη από το Worcestershire, που έγινε γνωστή από το Instagram, έδειχνε πολύ εντυπωσιακή στην παραλία αυτή την Κυριακή.

toumbano

Έδωσε στους θαυμαστές της και άλλους λόγους να την αγαπάνε, δείχνοντας πως νιώθει άνετα με το σώμα της στην εμφάνισή της στο Montauk της Νέας Υόρκης.

toumbano1 toumbano2

Ήταν πολύ φρέσκια και η φυσική της ομορφιά δεν πέρασε απαρατήρητη. Λέει όμως πως δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα τα πράγματα για εκείνη. Όταν ήταν νεαρή, πάντα σχολίαζαν το μέγεθός της και οι φίλοι της της έλεγαν μάλιστα να μην φοράει συγκεκριμένα ρούχα γιατί την έκαναν να φαίνεται πιο ‘χοντρή.’

toumbano4 toumbano5 toumbano6

Εκείνη τώρα λέει πως το να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου είναι κανονικό δηλητήριο και είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

toumbano7

Συνεχίζει: ‘Εάν κάποιος κοντινός σας άνθρωπος νιώθει άσχημα για τον εαυτό του, τι θα κάνατε;’

Δεν πρέπει να περιορίζουμε τους άλλους λέγοντάς τους πόσο άσχημοι φαίνονται και πως πρέπει να κρύψουν τις ατέλειές τους. Μπορεί να φαίνεται κάτι σχετικά άκακο, αλλά είναι η αιτία από κάποια πολύ σοβαρά ψυχολογικά κατάλοιπα. 

Credit: dailymail.co.uk