• 21 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

Με έρανο των κατοίκων από τα Σκούρβουλα η κηδεία του μικρού που ζεμάτισαν οι γονείς του.

Vinkmag ad

boylgara

και στις Μοίρες η κηδεία του μικρού Θανασάκη..

Με έρανο που έκαναν άνθρωποι στα Σκούρβουλα και στις Μοίρες καλύφθηκαν τα έξοδα της κηδείας προκειμένου να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο μικρός Θανασάκης όπως τον φώναζαν, που έπεσε νεκρός μετά από βασανιστήρια που υπέστη από τη μητέρα του και τον 29χρονο σύντροφο της.
Το ζευγάρι που προφυλακίστηκε αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο,  δεν κατάφεραν να εξηγήσουν και δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους για το πώς πέθανε το αγοράκι με ένα θάνατο βασανιστικό.
Ακόμα και οι συγγενείς του 29χρονου Βούλγαρου που βρίσκονταν στο Δικαστικό μέγαρο δεν μπορούσαν να διανοηθούν την εμπλοκή του στην υπόθεση. Οι αδερφές του επαναλάμβαναν συνεχώς «τι να πούμε; Έχουμε κι εμείς παιδιά» ενώ επαναλάμβαναν ότι αν είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε θα μπορούσαν να είχαν αναλάβει οι ίδιες να μεγαλώσουν το παιδί μαζί με τα δικά τους.
Όπως είπαν δε το συναντούσαν συχνά, άλλωστε η σχέση της 19χρονης με τον αδερφός υποστήριζαν υπήρχε μόνο 1,5 μήνα. Δύο φορές συναντήθηκαν σε γιορτές στα σπίτια τους.
Ο μικρός Θανασάκης, που δεν είχε ακόμα βαπτιστεί, ήταν ένα καλό, χαρούμενο και ευγενικό παιδάκι. Του άρεσαν τα παιχνίδια και οι αγκαλιές. Δεν είχε όμως αυτά, αλλά πριν καλά- καλά βγει στη ζωή υπέστη απίστευτα βασανιστήρια που το οδήγησαν σε φρικτό θάνατο. Προκειμένου μάλιστα να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, αφού η μητέρα του δεν είχε χρήματα και ο πατέρας του είναι …. ένας άγνωστος παντρεμένος, έγινε έρανος στα Σκούρβουλα και στις Μοίρες.
Από την πλευρά της μητέρας κανείς δεν εμφανίστηκε στα Δικαστήρια. Έχει μόνο μια θεία που ζει στις Μοίρες η οποία της είχε κάνει και το προξενιό με τον 29χρονο. Όπως είπαν οι συγγενείς του αυτή ζούσε στην περιοχή της Αχαίας κι όταν έγινε το προξενιό ο αδερφός της πλήρωσε τα έξοδα και πήγαν οι γονείς του και την παρέλαβαν από το πλοίο μαζί με το παιδί της. Την περιγράφουν ως αδιάφορη μητέρα που ποτέ δεν ασχολιόταν με το παιδί αλλά συνεχώς με … τον καλλωπισμό της!
Για τον αδερφό τους λένε: «με αυτό που έγινε χάθηκε το παιδί κι αυτός κατέστρεψε τη ζωή του»

Loading

  Read Previous

  Οργισμένο το Αντισκάρι για το φονικό –Σήμερα η λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιείται στις 18:00

  Read Next

  Η ΠΝΟ:αποφάσισε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular