«Ερωτεύτηκα την αδερφή μου. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Τώρα έχουμε μια κόρη μαζί»! Η απίστευτη εξομολόγηση αναγνώστη
c0a632bb265892ba819e0814468ffd94

Τα αδέρφια από την Αυστρία Tom και Lena διατηρούν κρυφή σχέση από την εφηβεία τους. Σήμερα είναι 20 χρόνια μαζί και έχουν ένα παιδί. 

Ο Tom αποφάσισε να συζητήσει την περίπτωσή τους και να αποκαλύψει πώς ερωτεύτηκε την ίδια του την αδερφή, σε συνέντευξή του στο Vice.

“Άρχισα να έχω πραγματικά αισθήματα για εκείνη, όταν μπαίναμε στην εφηβεία. Συνήθιζα να την κρυφοκοιτάω όταν άλλαζε και έλεγα στον εαυτό μου πως είναι απλή περιέργεια για το άλλο φύλο.  Όταν όμως άρχισε να βγαίνει με αγόρια, αισθανόμουν απίστευτη ζήλεια. Μία μέρα, που ένας γκόμενός της την κεράτωσε, ήρθε στο δωμάτιό μου για να μου μιλήσει και εγώ έφερα ένα μπουκάλι κρασί για να της φτιαξω τη διάθεση. Τότε η Λένα με ρώτησε γιατί δεν μπορούν να είναι όλοι σαν κι εμένα και με φίλησε. Εγώ τραβήχτηκα και τη ρώτησα “τι σκατά κάνουμε;” Τότε άρχισε να κλαίει.”

Incest is a criminal offence in most countries

 

“Τις επόμενες μέρες άρχισα να επανεξετάζω τη σχέση μας. Συνειδητοποίησα ότι η Λένα κι εγώ φλερτάραμε πάντα. Το έπαιρνα σαν αστείο αλλά πλέον ήταν όλα ξεκάθαρα. Ακόμη και όταν άφηνε ανοιχτή την πόρτα για να τη βλέπω. Ανακουφίστηκα όταν κατάλαβα ότι κι εκείνη αισθανόταν έτσι για μένα”

Θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχισμένοι μαζί αλλά αυτό ήταν ουτοπικό. Η αγάπη μας ήταν κατάρα και ακόμα είναι.”

Η αιμομιξία είναι παράνομη σε πολλές χώρες και στην Αυστρία τιμωρείται με εξάμηνη φυλάκιση.

“Κατάλαβα ότι είμαστε παράνομοι όταν κοιμηθήκαμε μαζί πρώτη φορά. Για πολλά χρόνια το κρατούσαμε κρυφό, νομίζαμε ότι είμαστε άρωστοι. Είναι απίστευτο το πώς μπορούν να σε κάνουν τα ταμπού να νιώθεις για τον εαυτό σου”

Ο Tom έπαθε κατάθλιψη και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με υπνωτικά χάπια αλλά τον βρήκε η αδερφή του εγκαίρως. Μετά από αυτό το περιστατικό τα αδέρφια αποφάσισαν να φύγουν μακριά από το χωριό τους και να μετακομίσουν στη Γερμανία, όπου παριστάνουν το παντρεμένο ζευγάρι.  Όταν γεννήθηκε η κόρη του, το όνομα του Tom δεν μπήκε στο πιστοποιητικό γέννησης, διότι δεν ήθελε να ρισκάρει να τον πάρουν μακριά από την οικογένειά του.

Ο Tom και η Lena ακόμη ζουν υπό το φόβο ότι το μυστικό τους θα μαθευτεί και η ζωή τους θα καταστραφεί.

 

www.athensmagazine.gr