ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ Ν.
Η περιπέτεια της Νταϊάνα Ν., 14 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Νταϊάνα βρέθηκε σήμερα το βράδυ και είναι καλά στην υγεία της. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι άμεσες και συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών αρχών που αξιοποίησαν τις υπάρχουσες πληροφορίες είχαν ως αποτέλεσμα το αίσιο τέλος στην αναζήτηση της ανήλικης.

diana

 

 

 

 

 

 ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΥΡΑΣ

Εδώ και τρείς ημέρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογραφία του 18χρονου Κώστα Σκούρα ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 5 Φεβρουαρίου, ενώ υπήρχαν πληροφορίες ότι ίσως να πρόκειται και για κακόγουστη φάρσα. Μετά από έρευνα του συνεργάτη μας Στέλιου Χανιωτάκη, επιβεβαιώθηκε από το OMNIBUS ALLERT ότι ο 18χρονος όντως είχε εξαφανιστεί στις 5 Φεβρουαρίου, και βρέθηκε στις 6 Μαρτίου από την ασφάλεια του Ελ Βενιζέλος.

0

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΜΠΕΛ Κ.

Δυστυχώς άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την 15χρονη Σιμπέλ Κ. η οποία εξαφανίστηκε από την περιοχή των Άνω Πετραλώνων. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά  της. Η Σιμπέλ έχει μαύρα μακριά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 μ. και ζυγίζει 65 κιλά.  Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πλεχτή μπεζ ζακέτα, άσπρο τζιν παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Η Σιμπέλ βρίσκεται ήδη δύο 24ωρα μακριά από τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

 

sibel