Φρίκη στην Κρήτη: Έκλεισαν σκυλίτσα με τα 9 κουτάβια της σε φούρνο και έβαλαν φωτιά! (Video)
95ca0b_koutavia_kriti708

Mία απίστευτη κτηνωδία συνέβη στην Κρήτη όταν άνθρωποι- κτήνη έκλεισαν σε ένα φούρνο μία σκυλίτσα με τα 9 κουταβάκια της και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν.

Συγκεκριμένα, η σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο στον περίβολο ενός σχολείου το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.

Εκεί γέννησε πρόσφατα 9 κουταβάκια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, όμως, η σκυλίτσα και τα κουταβάκια της βρέθηκαν αντιμετώπα με μία φρικτή κτηνωδία, όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι την έκλεισαν μέσα στο φούρνο, τον σφράγισαν με πέτρες και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν μαζί με τα 9 κουταβάκια.

Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα.

Η ίδια παρέμεινε στο σημείο προστατεύοντας τα νεκρά και ζωντανά μωρά της μέσα στο φούρνο.

Η σκυλίτσα σε ημιθανή κατάσταση, μεταφέρθηκε χτες το μεσημέρι σε κτηνιατρείο στο Ηράκλειο με αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα και εισήχθη σε θάλαμο οξυγόνου όπου τοποθετήθηκαν και τα κουτάβια που επέζησαν, μετά τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη σκυλίτσα είχε βρεθεί στο στόχαστρο και τον περασμένο Μάιο όταν, άγνωστος και πάλι δράστης την πυροβόλησε, με συνέπεια όμως τα σκάγια να πετύχουν ανήλικο μαθητή.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

Πηγή: neakriti.gr