Φρίκη: Βίασαν τετράχρονη και μετά τη λιθοβόλησαν για να την σκοτώσουν (video)
Φρίκη: Βίασαν τετράχρονη και μετά τη λιθοβόλησαν για να την σκοτώσουν (video)

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ινδία, καθώς τετράχρονη έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια οι βιαστές της επιχείρησαν να την σκοτώσουν λιθοβολώντας την.

Το κοριτσάκι επέζησε ως εκ θαύματος, αλλά υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ είναι βέβαιο, σύμφωνα με τους γιατρούς πως στο μέλλον θα χρειαστεί πολλές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν οι τεράστιες βλάβες σε έντερο και γεννητικά όργανα.

Συγκεκριμένα, η τετράχρονη που είναι κόρη ζωγράφου, κι ενώ την Πέμπτη έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στην περιοχή Κεσάβ Πουράμ στο βορειοδυτικό Νέο Δελχί, οι παππούδες της που την πρόσεχαν, την έχασαν και την αναζητούσαν για ώρες, αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη από έναν διερχόμενο αστυνομικό, κοντά σε γραμμές τρένου, σε άθλια κατάσταση, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα, έχοντας παρά τα πολλαπλά και σοβαρά τραύματα τις αισθήσεις της, στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε δύο ημέρες αργότερα σε χειρουργική επέμβαση στο έντερο.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, το κοριτσάκι έπεσε θύμα άγριου βιασμού, τόσο που γύρισε το έντερό της «παρά φύση» και οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κάνουν κολοστομία.

«Από ό,τι φαίνεται έχει υποστεί βάναυση κακοποίηση, ολόκληρα τα γεννητικά της όργανα έχουν υποστεί βαριές κακώσεις» είπε ένας από τους γιατρούς που την εξέτασαν.

Μάλιστα, η αγριότητα με την οποία βιάστηκε το κοριτσάκι ήταν τέτοια που ο δράστης ή οι δράστες στο τέλος την λιθοβόλησαν προκειμένου να την αποτελειώσουν. Οι γιατροί κάνουν λόγο για σοδομισμό, ενώ τονίζουν ότι το κορίτσι θα πρέπει να υποβληθεί και σε σειρά άλλων επεμβάσεων. Η κολοστομία κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να αποφευχθεί μόλυνση των εσωτερικών οργάνων της.

«Υπήρχαν βαθιές δαγκωματιές και το δέρμα της είχε κοπεί σε πολλά σημεία του προσώπου της, της κοιλιάς της και του στήθους της» πρόσθεσε ο γιατρός.

Το παιδί έχει μπει σε καθεστώς προστασίας των παιδιών-θυμάτων σεξουαλικών εγκλημάτων (POCSO).

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως για το έγκλημα έχει εντοπίσει κάποιους υπόπτους τους οποίους ανακρίνει, αλλά ακόμα δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες σε κάποιον από αυτούς και αναμένει το τετράχρονο κοριτσάκι να αναρρώσει για να μπορέσει να δώσει μια σαφή περιγραφή του θύτη της.

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος της Επιτροπής για τις Γυναίκες στο Νέο Δελχί (Delhi Commission for Women-DCW) Swati Maliwal (φωτό άρθρου) επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο για το οποίο έγραψε στο Twitter: «Επισκέφθηκα το κοριτσάκι, η κατάστασή της είναι απερίγραπτη. Τρομακτική. Φρικτή. Οι γονείς της είναι απίστευτα φτωχοί. Πότε θα σταματήσουν τα στυγερά εγκλήματα στο Δελχί» και συνέχισε με νέο tweet: «Κάθε μέρα έχουμε ένα Nirbhaya (σ.σ. ο όρος στα Χίντι για το θύμα βιασμού) στο Δελχί και το Ταμείο για τα Nirbhaya παραμένει ανενεργό. Αξιολύπητο. Το 2014, μόνο 9 βιαστές καταδικάστηκαν στο Δελχί. Μπορείτε να το φανταστείτε;! Για αυτό τον λόγο δεν φοβάται κανένας (βιαστής) στο Δελχί».