Φρικιαστικά εγκλήματα που σημάδεψαν τα Χριστούγεννα. Αυτό που έγινε το 1996 δεν πρόκειται να το ξεχάσει κανένας
c75c7dff18c9f540b5f45118ccd347e4

Οι ημέρες των Χριστουγέννων έχουν συνδυαστεί με οικογενειακές συγκεντρώσεις, βόλτες στα μαγαζιά, και ρομαντικές βόλτες υπό τον ήχο χριστουγεννιάτικων ήχων.

Οι εγκληματολόγοι όμως κάνουν λόγο για την πιο επικίνδυνη ημερομηνία του χρόνου, καθώς οι μοναχικοί άνθρωποι είναι πιθανότερο να κάνουν κάποιο έγκλημα, ή να αυτοκτονήσουν.
Η Αστυνομία δέχεται δεκάδες κλήσεις από απόπειρες αυτοκτονίες τις περισσότερες, μετά από τις ημέρες που έχει καύσωνα λένε. Όχι ευτυχώς στη χώρα αλλά στις ΗΠΑ.
Το 1996 λοιπόν οι ΗΠΑ, συγκλονίζεται από ένα αποτρόπαιο έγκλημα, που έρχεται στο φώς παραμονή Χριστουγέννων. Οι γονείς της εξάχρονης JonBenét Ramsey, ανακαλύπτουν το άψυχο κορμάκι της, στο υπόγειο της ίδιας τους της οικίας. Οι πρώτες υποψίες πέφτουν στον πατέρα, όμως τό άλλοθι που έχει, τον δικαιώνει και οι έρευνες στρέφονται στους καταγεγραμμένους παιδόφιλους, καθώς το κοριτσάκι είχε βιαστεί, και είχε παραβιαστεί ο παρθενικός της υμένας. Το κεφάλι της είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενω υπήρχαν σημάδια πάλης στο κορμί της.
Το ξένο DNA που βρίσκεται πάνω της δίνει ελπίδες για να βρεθεί ο ένοχος. Οι ελπίδες διαψεύτηκαν γρήγορα, καθως μέχρι το 2006 οι έρευνες δεν είχαν αποδώσει, παρότι τα ΜΜΕ έδειχναν θερμό ενδιαφέρον για το θέμα άτυχης νεαρής.

Exclusive photo_   John Mark Karr with girl friend_ Brooke Simmons in Summer 2008_ visiting the gravesite of JonBenet Ramsey.   Alan Butterfield
Το 2006, ο John Mark Karr, ένας πρώην δάσκαλος κατηγορούμενος για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας, ομολογεί το φόνο της μικρής, απαλλάσσεται όμως, καθώς το DNA του δεν ταιριάζει με αυτό που ανακαλύφθηκε στο πτώμα της άτυχης μικρής. Μέχρι σήμερα ο δολοφόνος της JonBenét παραμένει ασύλληπτος.
egklima1

 

 

 

 

www.athensmagazine.gr