anthi

Είμαι η Ανθή και είμαι 34 ετών παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια. Με τον άντρα μου έχουμε μία αρκετά καλή ερωτική επαφή και μου άρεσε πολύ να κάνω πρωκτικό μαζί του.

Η αλήθεια είναι ότι ο σύζυγός μου έχει ικανοποιητικά προσόντα περίπου στους 18 πόντους και παρόλο που στην αρχή δυσκολευόμουν να αντεπεξέλθω στο πρωκτικό μετά από κάποιες φορές άρχισαν να το απολαμβάνω.
Το πρόβλημα όμως άρχισε μία μέρα που θα ερχόταν ο κολλητός του σπίτι μας. Ο άντρας μου εκείνη την ημέρα άργησε να έρθει σπίτι και το αποτέλεσμα ήταν να έρθει ο φίλος του πιο νωρίς από αυτόν. Μέχρι να έρθει έβαλα μία μπύρα στον Στάθη και τα λέγαμε κάποια στιγμή ξανά παίρνω τον άντρα μου και μου λέει ότι θα αργήσει αρκετά. Έτσι πίναμε τις μπυρες οι δύο μας και λέγαμε τα νέα μας. Κάποια στιγμή πήγα στην κουζίνα να φέρω δύο μπύρες ακόμα και τότε είδα με την άκρη του ματιού μου τον Στάθη να με κοιτάει στην πίσω όψη μου έντονα. Στην αρχή ένιωσα λίγο άβολα αλλά μετά μου άρεσε να ξέρω ότι αρέσω. Το σώμα μου γενικά είναι πολύ προσεγμένο είμαι περίπου 163 50 κιλά με ωραίες καμπύλες.

Μετά από τρεις μπύρες άρχισα να είμαι αρκετά εύθυμη μιας και δεν πίνω πολύ να είμαι συνηθισμένη. Εκεί λοιπόν που γελούσαμε ακούμπησα κατά λάθος το εργαλείο του Στάθη και διαπίστωσα ότι ήταν έτοιμο για πολύ σκληρή γεώτρηση και μάλιστα ήταν και πραγματικά τεράστιο μπορεί να ξεπερνούσε και τους 24 πόντους άσε που το πάχος του έμοιαζε με μελιτζάνα.

Στην αρχή κόμπλαρα και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ αυτό. Τότε ο Στάθης με ρώτησε πρώτη φορά πιάνεις “καυλωμένο π@υτσ….”.. Και του απάντησα “χι φυσικά αλλά είσαι φίλος του άντρα μου”. Τότε αυτός μου λέει μεταξύ σοβαρό και αστείου “Μην ανησυχείς δεν θα πώ κάτι στον Κ..” Και του απάντησα λίγο ναζιάρικα ότι και αυτός είναι “ένοχος και πως δεν έχω να φοβάμαι τίποτα” Τότε αυτός άρχισε να το χοντραίνει και στο τέλος μου πρότεινε να κάνουμε την αμαρτία άμα είμαι έτοιμος.

Φυσικά ο Στάθης ώς φίλος μ ετον Κ… και γενικά μπαινόβγαινε στο σπίτι μας συχνά και ήξερε περίπου τις σεξουαλικές επιδώσεις και προτιμήσεις. Τότε μου λέει πως θέλει να με πάρει από τον κώλο και πως έχει ακούσει ότι είμαι φοβερή σε αυτό από τον Κ…

Εγώ έχοντας αρκετή αυτοπεποίθηση και φορώντας τα σέξι εσώρουχά μου δέχθηκα και μάλιστα ήθελα να του δείξω ότι οι φήμες είναι και αλήθεια.

Τότε Στάθης ζήτησε λίγο baby oil για να μη δυσκολευτώ να τον δεχτώ μέσα μου και με πονέσει. Ενώ εγώ του είπα ότι μπορώ να το αντέξω.

Φυσικά αυτός δεν έχασε χρόνο και άρχισε να μου τον ακουμπάει σιγά σιγά πίσω βάζοντας ελαφρά ένα μέρος από το πέος του μέσα μου. Στη συνέχεια άρχισε να δίνει ρυθμό και να μπαίνει όλο και περισσότερος μέχρι που νόμιζα πως είχε μπεί όλος. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξεκίνησε το πραγματικό μαρτύριο για μένα αν και είμαι αρκετά έμπειρη στο πρωκτικό.

Άρχισε να μπαίνει με ορμή όλος μέσα μου και να με τραντάζει ολόκληρη νομίζοντας ότι πραγματικά θα ξεχειλώσω, και όσο του έδειχνα ότι πονάω και ζορίζομαι τον παίρνω τόσο πιο δυνατά με κάρφωνε με το τεράστιο πέος του.

Ένιωθα πραγματικά ότι μου έκανε γεώτρηση και ότι θα μείνω στον τόπο κάποια στιγμή. Ενώ αυτός συνέχισε για περίπου μισή ώρα. Μετά το τέταρτο εγώ είχα μουδιάσει εντελώς και ήμουν σε μία δύσκολη θέση να μπορώ να διαπραγματευτώ την παύση αλλά και να νιώθω τι πραγματικά συμβαίνει.

Όταν τελείωσε πλέον μέσα μου μου είπε ότι επιβεβαιώνει τις φήμες αλλά με βρήκε λίγο στενή γελώντας…Το πρόβλημα μου ήταν ότι για τέσσερις μέρες τουλάχιστον δεν μπορούσα να περπατήσω καλά και έπρεπε να πηγαίνω αρκετά γρήγορα στην τουαλέτα ….. Το τσούξιμο από το σκίσιμο το είχα περίπου 10 μέρες. Από τότε το κάνω μόνο με τον άντρα μου αλλά πάντα σκέφτομαι πώς ήταν εκείνη η φάση με τον Στάθη.

 

 

 

 

 

 

scoops.gr

Loading