Γ Εθνική: Δυνατές μάχες για τις Κρητικές ομάδες
kisamikos

Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχουν το σύνολο των Κρητικών ομάδων στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Γ ΕΘνικής. Ο Γιούχτας ο οποίος αγνοεί εδώ και δυο αγωνιστικές την χαρά της νίκης κοντράρεται με τον Ιωνικό στην Νίκαια. Ο πρωτοπόρος Κισσαμικός αντιμετωπίζει στην Βάρη τον ανεβασμένο και επικίνδυνο Αστέρα Βάρης. Ο Ηρόδοτος που θέλει να δώσει αξία στην εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης αντιμετωπίζει στην Ραφήνα την τοπική Τριγλία. Ο ΠΑΟΚρουσώνα που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το χαστούκι από τον Ατρόμητο Πειραιά στον Κρουσώνα κοντράρεται εκτός έδρας με την Νέα Ιωνια. Τέλος η Αναγέννηση Ιεράπετρας υποδέχεται την Κηφισιά.

Μέχρι αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, είναι αμφίβολο αν θα γίνουν οι παραπάνω αγώνες, καθώς τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω απαγορευτικού δεν πραγματοποιούνται. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλος πήρε θέση με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει ακόμη τίποτα όσον αφορά τον ορισμό των αγώνα, τονίζοντας παράλληλα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο μονάχα σε περίπτωση που λάβει τα απαραίτητα έγγραφα από τις ομάδες μέσω των οποίων θα δηλώνουν ότι δεν υπάρχει τρόπος μετακίνησης στην πρωτεύουσα. Αναλυτικά, η δήλωση του: Αύριο (Σάββατο) το πρωί, εφόσον έχω ενημέρωση από τις ομάδες ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα, και εφόσον τα σωματεία έχουν επικοινωνήσει με τις κρατικές αρχές θα πραγματοποιήσω συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για να τον ενημερώσω. Έπειτα θα πάρουμε την απόφαση και θα υπάρξει ενημέρωση. Προς το παρών τα πράγματα μένουν ως έχουν’.

Στέλιος Χανιωτάκης