Γιάννης Θεοδωράκης: Κάτσε να σου πω μια ιστορία…

Ήταν Σεπτέμβριος του 2001 όταν ο αδερφός μου Νίκος μου λέει έρχεσαι να μου κανείς παρέα στο ραδιόφωνο σε μια εκπομπή που θέλω να κάνω; Θα ρθω του είπα, εσυ θέλω να παίζεις μουσική και γώ θα κάνω το πρόγραμμα και θα μιλάω, έτσι ήταν η συμφωνία, κάθε πρωί 11 με 1.

Στα τελειώματα των εκπομπών λέγανε αντικριστά Μαντινάδες κ έτσι ήρθε η πρώτη επαφή με το μικρόφωνο ,μαγική εμπειρία αυτό το νέο ταξίδι ,με τις μέρες να περνούν οι αντικριστές Μαντινάδες έγιναν συνήθεια όχι μόνο στο τέλος αλλά και στην αρχή της εκπομπής ώσπου ένα ωραίο πρωινό μπαίνουμε στο στούντιο μου λέει πες καλημέρα να μιλήσω λίγο στο τηλέφωνο και έρχομαι , βγαίνει έξω με κλειδώνει μέσα στο στούντιο και μου λέει ξεκινάς εκπομπή μόνος σου.. Ρε είσαι τρελός; Τα λένε στις 1 το μεσημέρι μου απαντά και φεύγει… Έτσι ξεκίνησε η παρουσία μου στις εκπομπές και φτάσαμε μετά από 22 χρόνια στο σήμερα..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με άκουγαν και με στήριζαν με την αγαπη τους δυο δεκαετίες τώρα ότι θα κάνουμε ξανά παρέα με τον νεο χρόνο στο ραδιόφωνο που με ανάδειξε και πρώτο μου έδωσε βήμα να σταθώ στα πόδια μου, νέες εκπομπές πολλοί καλεσμένοι συνεντεύξεις και όμορφα τραγούδια έρχονται !

Στο ίδιο μικρόφωνο θα τα λέμε ξανά φίλοι παλιοί και νέοι καλή μας αντάμωση .. Dream fm 90,7 καλώς βρεθήκαμε ξανά…

Loading