Γυμνές καθαρίστριες: Παίρνουν 50 ευρώ την ώρα για να έρθουν στον χώρο σου και κάνουν χρυσές δουλειές (photos
cab7b297f6a28fd1d1984c15f6a22655

Oταν σκεφτόμαστε καλοπληρωμένες και ξεκούραστες δουλειές, το μυαλό μας σίγουρα δεν πάει στο επάγγελμα της καθαρίστριας.

Πρόκειται ίσως για μία από τις πιο κακοπληρωμένες και κουραστικές δουλειές, η οποία μπορεί – σε ορισμένες περιπτώσεις – να γίνει και ανθυγιεινή, λόγω της επαφής που έχουν οι εργαζόμενες με σκληρά καθαριστικά και επικίνδυνα χημικά.

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει για τις εργαζόμενες που συνθέτουν την ομάδα του γραφείου καθαρισμού Naturist Cleaners, το οποίο έχει την έδρα του στο Λονδίνο. Κι αυτό γιατί, οι εργαζόμενες της εν λόγω υπηρεσίας, όχι μόνο αμείβονται πλουσιοπάροχα (παίρνοντας περίπου 50 ευρώ την ώρα), αλλά απαλλάσσονται και από τις βαριές εργασίες, λόγω έλλειψης προστατευτικού εξοπλισμού.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η αγγελία του εν λόγω γραφείου είχε προκαλέσει σάλο στα βρετανικά MME, με πολλούς μάλιστα να αναρωτιούνται τι είδους γυναίκες θα ήταν πρόθυμες να… εργαστούν υπό αυτές τις πραγματικά περίεργες συνθήκες. Ευτυχώς για το βρετανικό – και όχι μόνο – κοινό, μία από αυτές τις γυναίκες έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτικότατη συνέντευξη στην οποία εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο συγκεκριμένο επάγγελμα και γιατί το θεωρεί ιδανικό για εκείνη.

Όπως αναφέρει στη Daily Mail η 25χρονη Emily Nikols, όταν καθαρίζει στα σπίτια των πελατών της φοράει μόνο ένα ζευγάρι γάντια, ενώ οι συνηθισμένες της δουλειές περιλαμβάνουν το καθάρισμα του μπάνιου, το ξεσκόνισμα, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα.

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, η νεαρή ισχυρίζεται ότι δεν έχει αισθανθεί ποτέ «ως σεξουαλικό αντικείμενο» ακόμα και όταν οι πελάτες της κάθονται με τις ώρες να τη χαζεύουν ενώ βάζει τάξη στο σπιτικό τους. «Είναι όλοι τους πολύ κύριοι», αναφέρει η φλογερή κοκκινομάλλα, η οποία βρήκε αυτή τη δουλειά για να συμπληρώσει το εισόδημά της, αφού η πρόσφατη γέννηση της κορούλας της έχει δημιουργήσει υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορεί να καλύψει το κανονικό της επάγγελμα.

«Για μένα η γύμνια είναι κάτι φυσιολογικό. Έχω πολλή αυτοπεποίθηση και δεν ντρέπομαι καθόλου», αναφέρει στη συνέντευξή της, διευκρινίζοντας ότι πολλοί από τους πελάτες της είναι απλώς γυμνιστές, που δεν θέλουν να βλέπουν άτομα με ρούχα στο σπίτι τους. «Δεν είναι κάτι σεξουαλικό για εκείνους να βλέπουν μια γυναίκα γυμνή να καθαρίζει», επιμένει η ίδια, προσθέτοντας ότι ακόμα και οι πελάτες που αισθάνονται έλξη για εκείνη δεσμεύονται με συμβόλαιο να μην απλώσουν ούτε δαχτυλάκι πάνω της.

 

 

 

Πηγή: Protothema.gr