Γυναίκα αστυνομικός έσωσε εγκαταλελειμμένο βρέφος……. θηλάζοντάς το
ΑΣΤΙ

Το νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις μερικών ωρών, δεν είχε τραφεί καθόλου. Περιμένοντας τους εκπαιδευμένους νοσηλευτές και το ασθενοφόρο η νεαρή αστυνομικός θήλασε το βρέφος, ανταποκρινόμενη στην πείνα του αλλά και προστατεύοντάς το από την υποθερμία, όπως είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η Luisa Fernanda Urrea είναι αστυνομικός στην πόλη La Marina της Κολομβίας αλλά είναι και νέα μητέρα. Όταν κάτοικοι κάλεσαν τις αρχές σε απομακρυσμένο μέρος μέσα σε δάσος, όπου είχαν εντοπίσει εγκαταλελειμμένο νεογέννητο, η νεαρή γυναίκα συνδύασε και τις δύο αυτές ιδιότητές της.

«Είμαι νέα μητέρα που θηλάζει και αναγνώρισα την ανάγκη αυτού του νεογέννητου κοριτσιού για γάλα. Νομίζω κάθε γυναίκα θα είχε προσφέρει το γάλα της σε μια αντίστοιχη περίσταση», δήλωσε η ίδια.

Η 59χρονη Εdinora Jimenez περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε το βρέφος. «Μάζευα πορτοκάλια όταν άκουσα το κλάμα του. Αρχικά νόμιζα πως ήταν γατάκι που έκλαιγε αλλά μετά πλησίασα και είδα πως ήταν ένα κοριτσάκι».

Το μωρό μετρούσε μόλις μερικές ώρες ζωής και έφερε ακόμα τμήμα του ομφάλιου λώρου.

«Το κοριτσάκι είχε μερικές γρατζουνιές και εμφάνιζε υποθερμία. Δέχθηκε όμως γρήγορα φροντίδα και πλέον είναι καλά», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας.

Στα χέρια των αρμοδίων υπηρεσιών, του κολομβιανού Ινστιτούτου Οικογένειας, το κοριτσάκι αναζητεί πια μια οικογένεια.

Η αστυνομία και οι υγειονομικές υπηρεσίες αναζητούν τη βιολογική μητέρα του που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορίες ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πηγή : newsbeast.gr