• 6 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Οι μπαλωθιές τον έβαλαν σε μπελάδες

Κρήτη: 13χρονη άφησε την τελευταία την πνοή από σηψαιμία

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

Καταγγελία – σοκ από νεαρό στο Ηράκλειο της Κρήτη που λέει πως τον έδειραν οκτώ αστυνομικοί

astinomia

Περιστατικό πρωτοφανούς αστυνομικής βίας έρχεται να ταράξει την τοπική κοινωνία της Κρήτης. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει νεαρός, τα ξημερώματα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς στην είσοδο του σπιτιού του, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο.

Ο 23χρονος, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη τα ξημερώματα με τις κατηγορίες της απείθειας και της αντίστασης.

Ωστόσο, η δική του εκδοχή για τα γεγονότα είναι πολύ διαφορετική:

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο δικηγόρος του νεαρού, Στέλιος Ταραζάς, ο εντολέας του είχε πριν από 3 ημέρες λεκτική διαμάχη με αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Το περιστατικό έληξε χωρίς περαιτέρω έκτροπα με την επέμβαση και τρίτων.

Όπως αναφέρει ο κ. Ταραζάς, σήμερα περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα, ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του από το περίπτερο. Στην είσοδο του σπιτιού του έγινε ξαφνικά δέκτης χτυπημάτων με χέρια και με πόδια από 8 αστυνομικούς. Σύμφωνα με το δικηγόρο του, οι αστυνομικοί τον χτυπούσαν για πέντε λεπτά, πριν τον συλλάβουν και τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Κατά τη μεταφορά του στο Μέγαρο συνέχισε να πέφτει θύμα λεκτικής βίας. Πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο, ζητώντας να τον δει γιατρός, αλλά και ιατροδικαστής, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό από τους αστυνομικούς.

Το μεσημέρι ο νεαρός οδηγήθηκε στα Δικαστήρια με τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο – και όχι μόνο – να είναι εμφανή., Εκεί οι αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση εναντίον του για απείθεια και αντίσταση.

Ο εισαγγελέας όρισε ρητή δικάσιμο για την υπόθεση και εν συνεχεία ο νεαρός κατέθεσε με τη σειρά του κι αυτός μήνυση εναντίον αστυνομικών για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο νεαρός, διέταξε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, όπως κι έγινε.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται – σύμφωνα με τον κ. Ταραζά – να φανερώσουν το τι ακριβώς συνέβη στο νεαρό.

 

 

neakriti.gr

    Read Previous

    Γυναίκα αστυνομικός έσωσε εγκαταλελειμμένο βρέφος……. θηλάζοντάς το

    Read Next

    Βίος Αγίου Αντωνίου του Μέγα…Χρόνια στον Αντώνη και στην Αντωνία

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular