Γυναίκα στην Κρήτη άνοιξε σοκολάτα και δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα! (pics)
“Κόκκαλο” πάνω από την σοκολάτα που είχε αγοράσει για να φάει έμεινε μία γυναίκα στα Χανιά.

Η κυρία από τα Χανιά περιέγραψε πώς αγόρασε τη σοκολάτα στις 28 Μαρτίου 2020 από σουπερμάρκετ της γειτονιάς της και ενώ το προϊόν είχε αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης την 21.04.2020.

Η Χανιώτισσα που απευθύνθηκε στο zarpanews.gr, περιέγραψε πως  αγόρασε τη σοκολάτα στις 28 Μαρτίου 2020 από σουπερμάρκετ στα Χανιά και ενώ το προϊόν είχε αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης την 21-04-2020 (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παραπέμπει), πριν από λίγες ημέρες άνοιξε τη συγκεκριμένη σοκολάτα υγείας αντικρίζοντας μέσα το παρακάτω δυσάρεστο θέαμα:Όπως αναφέρει η ίδια, η σοκολάτα είχε πάνω της σκουλήκια, περιττώματα αυτών καθώς και ιστούς, ενώ ελέγχοντας τη συσκευασία για πιθανό άνοιγμα σε κάποιο σημείο, δεν βρήκε κάτι που να δικαιολογεί την κατάσταση του προϊόντος.

Η ίδια επικοινώνησε τόσο με τον Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), όσο και με την Δ/νση Υγείας αλλά και την εταιρεία παραγωγής, ενώ έστειλε και τα πειστήρια και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Σύμφωνα με την απαντήσεις που έλαβε η γυναίκα, ο ΕΦΕΤ διέταξε έρευνα στο εργοστάσιο και τη γραμμή παραγωγής που φτιάχνουν το προϊόν, ενώ η Δ/νση Υγείας έκανε έλεγχο για παρόμοιες καταγγελίες σε ίδια προϊόντα που παρήχθησαν τις κοντινές ημερομηνίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε αναφορά για κάτι ανάλογο.

Η ίδια αναφέρει εκτός των άλλων:
«Όλοι εμείς οι καταναλωτές που προτιμάμε ακόμα τα ελληνικά προϊόντα και τα ελληνικά καταστήματα, νιώθουμε απογοητευμένοι όταν αντικρίζουμε προϊόντα που μπορεί να βλάψουν την υγεία μας. Δεν γνωρίζω αν είναι αστοχία προϊόντος από την εταιρεία ή αφορά την αποθήκευση στο κατάστημα. Αυτό ας το βρουν οι ειδικοί».

 

zarpanews.gr