Οι «Γεύσεις Κρήτης» έφτασαν στην Θεσσαλονίκη!
egkainia_160518_114854

Η οικογένεια Χαλκιαδάκη αποδεικνύει έµπρακτα ότι η Κρήτη αντιµετωπίζει µε αισιοδοξία και τόλµη τόσο την οικονοµική κρίση όσο και τις προλήψεις, γιορτάζοντας Παρασκευή και 13 τα εγκαίνια του τέταρτου κρητικού παντοπωλείου «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης», αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη!

Μέσα σε γιορτινή ατµόσφαιρα οι Κρητικοί της βόρειας Ελλάδας, οι Θεσσαλονικείς και όλοι όσοι αγαπούν την κρητική διατροφή, απόλαυσαν την κρητική φιλοξενία και τις γεύσεις Κρήτης, δοκιµάζοντας όσα έχει να προσφέρει ο πλούσιος τόπος µας – από παραδοσιακά εδέσµατα µέχρι άφθονο κρασί και τσικουδιά, υπό τους ήχους της κρητικής λύρας και των µαντινάδων!

Την όµορφη γιορτή µας τίµησαν µε την παρουσία τους όλοι οι κρητικοί σύλλογοι Βορείου Ελλάδος όπως και φορείς της πόλης, καθώς και επιχειρηµατίες και πλήθος κόσµου.

Τα παντοπωλεία «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης» είναι η υλοποίηση µιας ιδέας που γεννήθηκε στον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη ώστε τα Κρητικά προϊόντα να αναδειχθούν σε νέες αγορές και να µπουν στα σπίτια των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε η ∆ιευθύνουσα Σύµβουλος της Χαλκιαδάκης – Γεύσεις Κρήτης Χριστίνα Χαλκιαδάκη: «Το κάναµε µε αγάπη και µεράκι και ο κόσµος ανταποκρίνεται πάρα πολύ σε αυτήν την προσπάθεια. Κρητικοί και µη έρχονται να ταξιδέψουν στο νησί µας µέσα από τις Γεύσεις Κρήτης και να ξαναζήσουν όµορφες αναµνήσεις».

Πρόκειται για το τέταρτο κατάστηµα Γεύσεις Κρήτης, µετά το άνοιγµα στην Αθήνα σε Χαλάνδρι, Γλυφάδα και Περιστέρι, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστηµα στην διεύθυνση www.kritis.gr απ’ όπου µπορούν οι πελάτες να πραγµατοποιούν τις αγορές τους.

Οι «Γεύσεις Κρήτης» έφτασαν στην Θεσσαλονίκη!
Οι «Γεύσεις Κρήτης» έφτασαν στην Θεσσαλονίκη!