• 14 Ιουλίου, 2024

Οι γιατροί της είπαν ότι δεν είχε καμία ελπίδα. Ο Θεός όμως είχε άλλη γνώμη…

Vinkmag ad

mwro thavma

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Amillia Taylor γεννήθηκε πρόωρα (μόλις 21 εβδομάδων) – 2 εβδομάδες νωρίτερα από το νόμιμο όριο για έκτρωση στην Αμερική. Ήταν πραγματικά ένα μωρό-θαύμα!

3

Η Amillia είναι το μικρότερο μωρό, που γεννήθηκε πρόωρα, στον κόσμο και φυσικά επέζησε! Ήταν τόσο μικρούλα που το δέρμα της ήταν σχεδόν διάφανο. Για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο μικρή ήταν, ο γιατρός που την έφερε στον κόσμο δυσκολεύτηκε να την… βρει στη μήτρα! Η ίδια έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της και το ίδιο και η μητέρα της και βγήκαν νικήτριες.

Στη Φλόριντα, υπάρχει νομικό πλαίσιο για τα νοσοκομεία, το οποίο δίνει το δικαίωμα στους γιατρούς να αρνηθούν να «επαναφέρουν» ένα μωρό εάν είναι μικρότερο από 24 εβδομάδων. Η Sonja γέννησε 21 εβδομάδων και 6 ημερών, αλλά φρόντισε να κρατήσει αυτή την πληροφορία για τον εαυτό της. Ήταν ένα ψέμα που κυριολεκτικά έσωσε τη ζωή του παιδιού της!

Προφανώς μόλις γεννήθηκε μπήκε αμέσως σε θερμοκοιτίδα και συνδέθηκε σε μηχανήματα που θα της παρείχαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, για να επιβιώσει. Οι ελπίδες της ήταν τόσο ισχνές που οι γιατροί δεν την αποκαλούσαν καν με το όνομά της, θεωρώντας σίγουρο πως σύντομα θα πεθάνει.

4

Εάν οι γιατροί ήξεραν την αλἠθεια για το πόσο προχωρημένη ήταν ηεγκυμοσύνη, η Amillia δε θα ήταν ζωντανή σήμερα… Εσείς τι πιστεύετε; Καλά έκανα που είπαν ψέμματα οι γονείς της;

 

 

http://fanpage.gr

Loading

  Read Previous

  16 φυσιολογικοί άνθρωποι……Mε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μάτια!

  Read Next

  Σοκ σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου: Δεκαενιάχρονος μαχαίρωσε τη μάνα του μπροστά στα μάτια του 9χρονου αδερφού του!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular