Η μοιραία πτώση, πετροπόλεμος και η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ στο Τυμπάκι
Ένας νεκρός νεαρός Πακιστανός και μια μεγάλη έρευνα από την αστυνομία σε εξέλιξη για το τι ακριβώς προηγήθηκε της μοιραίας πτώσης πριν λίγες ημέρες στη Μεσαρά.

Με απόλυτη μυστικότητα η αστυνομία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διερευνά εάν της πτώσης ενός άτυχου 20χρονου αλλοδαπού που σκοτώθηκε προηγήθηκε ένα βίαιο επεισόδιο που τον «ώθησε» στο κενό και εν συνεχεία στο θάνατο. Υπάρχου- όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης- κάποιες καταθέσεις ομοεθνών του θύματος που κάνουν λόγο για πετροπόλεμο που δέχτηκαν από ομάδα νεαρών της περιοχής. Ίσως και ανήλικων…

Ωστόσο, η αστυνομία ελέγχει εάν ο πετροπόλεμος έγινε την ίδια ημέρα, εκείνες της ώρες ή παλαιότερα. «Δεν έχουμε ακόμα ξεκαθαρίσει πότε έγινε αυτό το περιστατικό, το οποίο καταγγέλλουν Πακιστανοι φίλοι του νεκρού. Γίνεται σοβαρή έρευνα και θέλουμε να δούμε ποια είναι η αλήθεια. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε καταλήξει. Τα γεγονότα μπορει να μην σχετίζονται μεταξύ τους ή το αντίθετο» σχολίασε ανώτατος αξιωματικός. Το ερώτημα είναι εάν ο 20χρονος προσπάθησε να αποφύγει τις πέτρες που δεχόταν αυτός και οι ομοεθνείς του και στην προσπάθειά του αυτή , δεν πρόσεξε και έπεσε από την οροφή του κοντέινερ που λίγο πριν κοιμόταν στην περιοχή του Τυμπακίου.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται και κάνουν λόγο ακόμα και για προσαγωγές νεαρών κατοίκων που φέρονται να συμμετείχαν στο επεισόδιο με τις πέτρες.

Πάντως η υπόθεση φαίνεται να εξελίσσεται σε θρίλερ και για ακόμα ένα λόγο. Από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη προκύπτει και η επίθεση σε ένα από τα οχήματα των Ελλήνων τις περιοχής. Άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις λέει ότι «ήταν η απάντηση των αλλοδαπών που δέχθηκαν την επίθεση με πέτρες».

 

Η φωτογραφία είναι τουDreamfm

 

Θάνος Περβολαράκης

Πηγή: creta24.gr