Κυνήγησαν τον Καμμένο στην Κω – Προσγειώθηκε σε βοσκοτόπια με αγελάδες (Photos+video)
kammenos-630x380-620x300

Kάθε άλλο παρά ευπρόσδεκτος φαίνεται πως ήταν ο Πάνος Καμμένος στο νησί της Κω, αφού το πρωί σημειώθηκαν επεισόδια με δεκάδες κατοίκους σε διάφορα σημεία του νησιού που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το προσφυγικό πρόβλημα και την επίσκεψη του ΥΠΕΘΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kostoday, ενώ ο κ. Καμένος αναμένετο να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα Ιπποκράτης, τελικά πέταξε για Κω με ελικόπτερο στρατού τύπου ΣΙΝΟΥΚ. Πέρασε πάνω από την εν λόγω περιοχή και κατευθύνθηκε προς Λέρο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στην περιοχή, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο. Επίσης, στο Λινοπότι βρίσκονται εξίσου συγκεντρωμένοι πολίτες της Κω, αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς δεν έγινε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς αν κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή.

Σύμφωνα με το vimatisko.gr το οποίο έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο που προσγειώθηκε το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το Σινούκ προσγειώθηκε σε χώρο πίσω από τον Ιππικό Όμιλο. Ο Υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση στο ακίνητο και αναχώρησε αμέσως, με προορισμό τη Λέρο. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι άλλος από αυτόν που είχε αρχικά προταθεί για τη δημιουργία hotspot στο νησί.

150813

150828

Στις φωτογραφίες πάντως φαίνεται πως το Σινούκ προσγειώνεται στα βοσκοτόπια και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας μαζί με τη συνοδεία του να κατεβαίνουν για λίγο από το ελικόπτερο.

 

ΠΗΓΗ: ereportaz.gr