“Τον σκοτώσαμε γιατί…” – Σοκάρει στην μαρτυρία του ένας από τους δολοφόνους του μικρού Άλεξ! (VIDEO)
“Τον σκοτώσαμε γιατί…” – Σοκάρει στην μαρτυρία του ένας από τους δολοφόνους του μικρού Άλεξ! (VIDEO)

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είχε πει στην Αγγελική Νικολούλη οκτώ χρόνια μετά, ένας από τους πέντε βασικούς εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλεξ.

Διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου του 2006. Μίλησε για τον τρόπο που οι πέντε κορόιδευαν, απειλούσαν και χτυπούσαν τον Άλεξ, αλλά και για την τραγική στιγμή που έχασε τη ζωή του εξ αιτίας τους. Περιέγραψε πως σκούπισαν το αίμα στα σκαλιά μετά από το χτύπημα, πως πέταξαν στα σκουπίδια τα γυαλιά του παιδιού, πως μετέφεραν το πτώμα του στο ακατοίκητο σπίτι και πως μετά το άφησαν στο ποτάμι της Μπαρμπούτας. Εξέφρασε και τις υποψίες του για το ποιοι εξαφάνισαν το πτώμα του μαθητή.

Κάνοντας το δικό του απολογισμό και κοιτώντας πίσω στο παρελθόν, εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο την επιλογή του να υποστηρίξει την αλήθεια, παρά τις πιέσεις και τις απειλές που δέχτηκε. Μίλησε για τη ζωή του μετά την καταδίκη και για τη βία μεταξύ των μαθητών. Απευθυνόμενος στα υπόλοιπα παιδιά, τα προέτρεψε να μιλήσουν, έστω και τώρα. Βαθιά μετανιωμένος ζήτησε από τη Νατέλα να τον συγχωρήσει…

Στην κάμερα του «Τούνελ» μίλησε ακόμη η μητέρα του που βίωσε το δικό της δράμα, προσπαθώντας να βοηθήσει το παιδί της να παραμείνει στο δρόμο της αλήθειας με όποιο κόστος. Ο δικηγόρος τους Σταύρος Γεωργίου, θύμισε την μαραθώνια δικαστική έρευνα, τη δίκη και την απόφαση – σταθμό. Καλεί όλους όσους εκμεταλλεύτηκαν αυτή την υπόθεση προς όφελος τους, να σεβαστούν τη μητέρα του Άλεξ.

 

Απόσπασμα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, πριν από δύο χρόνια!