ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ Αγρότες της Κρήτης: Προσυγκέντρωση αύριο στο Παγκρήτιο και μετά… βλέπουμε
agrotikos silogos
Σε προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο Στάδιο αναμένεται να  προχωρήσουν την ερχόμενη Πέμπτη 29 Οκτωβρίου  οι αγρότες της Κρήτης όπως αποφάσισε πριν από λίγη ώρα κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησε στο Ρέθυμνο,  η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης που συναντήθηκε με τα μέλη της στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις της.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικύ συλλόγου Δήμου Φαιστού Γιώργο Ντισπυράκη που μίλησε στην Πρωινή Πτήση του dream fm 90.6  & 90.7  Κρήτης  η προσυγκέντρωση των αγροτών του νησιού μας έχει οριστεί για τις 11 το πρωί της επόμενης Πέμπτης στο Παγκρήτιο Στάδιο και θα ακολουθήσει το παγκρήτιο συλλαλητήριο που διοργανώνουν.
​Εκείνη την ημέρα αναμένεται να αποφασίσουν για την μορφή που θα  λάβει   η κινητοποίησή τους. Ο κ. Ντισπυράκης  καλεί παράλληλα τον παραγωγικό κόσμο του νησιού να συμπαρασταθεί στον αγώνα των αγροτών .
Οι αγρότες, αυτό στο οποίο συμφώνησαν τις προηγούμενες ημέρες, είναι το συλλαλητήριο να είναι δυναμικό και Παγκρήτιο γιατί μόνο έτσι, όπως λένε, θα μπορέσει να ακουστεί η φωνή τους απέναντι στα “βάρβαρα” γι’ αυτούς φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.