Κωνσταντίνος Αργυρός – Το Συμπέρασμα …Ακούστε το νέο του τραγούδι
Κωνσταντίνος Αργυρός – Το Συμπέρασμα …Ακούστε το νέο του τραγούδι

Νέο τραγούδι και Πρεμιέρα στο TEATRO!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόλις ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και επιστρέφει δυναμικά με ακόμη μια επιτυχία αλλά και μια συνεργασία με πολλές εκπλήξεις!

“Το συμπέρασμα” του Κωνσταντίνου Αργυρού μόλις κυκλοφόρησε σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη! Ένα διαφορετικό τραγούδι απ’ αυτά που έχουμε ακούσει έως τώρα! Δυνατός ρυθμός, με έντονα λαϊκά στοιχεία και μοντέρνα ενορχήστρωση που όπως όλα δείχνουν , σίγουρα θα γίνει ένα απ’ τα αγαπημένα μας!

Έχοντας στο βιογραφικό του σπουδαίες δισκογραφίκες συνεργασίες και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει,  ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας απ’ τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς!

Απ’ την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εμφανίζεται στο TEATRO (Λ. Ποσειδώνος 26-28 Καλλιθέα) μαζί με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα σε μια ξεχωριστή συνεργασία με πολλές εκπλήξεις και ένα πρόγραμμα με μοναδικό στόχο την διασκέδαση κοινού!

 

Άκου  «Το Συμπέρασμα» του Κωνσταντίνου ΑΡΓΥΡΟΥ που αποτελεί το πρώτο single απ’ την νέα του δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Αργυρού, που θα κυκλοφορήσει σύντομα απ’ την Cobalt Music!