Κρήτη: Τον κατακρεούργησε με μπαλτά και ήθελε να αυτοκτονήσει έπειτα-«Δεν άντεχα άλλο»είπε η συζυγοκτόνος
mpaltas
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος στη Σητεία, όπου μια 69χρονη κατακρεούργησε το σύζυγο της με έναν μπαλτά, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκαψε μέσα σε καυτό νερό τα γεννητικά του όργανα. Μια δολοφονία, την οποία έκανε αφού όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν άντεχε άλλο το μαρτύριο της…

Επί 40 χρόνια παντρεμένη με τον 76χρονο σύζυγο της, σύμφωνα με την ίδια, βίωσε πολύ άσχημες καταστάσεις. Έτσι όταν έφτασε πλέον στο απροχώρητο η κατάσταση, πήρε το μπαλτά και αφού σκότωσε τον άντρα της, παραδόθηκε στην Αστυνομία, έχοντας πρώτα φτάσει στο σημείο, όπως αναφέρει η “Ν. Κρήτη” να τεμαχίσει μέχρι και τα γεννητικά όργανα του συζύγου της και να τα πετάξει μέσα σε καυτό νερό. Αυτό βεβαια δεν ήταν το αρχικό της σχέδιο. Ήθελε, σύμφωνα με πληροφορίες να βάλει τέλος στη ζωή της.

“Δεν άντεχα άλλο” φαίνεται πως έγραψε στο σημείωμα που είχε αφήσει στις κόρες της, από τις οποίες ζητούσε να μην τη θάψουν στο ίδιο μνήμα με τον 76χρονο. Το έγκλημα έγινε χθες μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Ξεροκαμάρας Σητείας στην Κρήτη. Οι αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος στην Σητεία, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν μίση ώρα μετά τις  εννέα το πρωί, μια ηλικιωμένη γυναίκα, βουτηγμένη μέσα στα αίματα και κρατώντας έναν μπαλτά  στο χέρι, μπήκε μέσα στο Τμήμα. Αμέσως οι αστυνομικοί έτρεξαν προς το μέρος της και εκείνη γύρισε και τους είπε πως είχε πάει να παραδοθεί, γιατί σκότωσε τον άντρα της!

Πλήρωμα περιπολικού έσπευσε στο σπίτι της ηλικιωμένης και μπαίνοντας μέσα σε αυτό αντίκρισαν νεκρό και μέσα σε μία λίμνη αίματος τον 76χρονο. Το θύμα είχε δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα από μπαλτά στο κεφάλι, τα χέρια και στο υπόλοιπο σώμα. Η ηλικιωμένη όντας φανερά αναστατωμένη, εξήγησε στους αστυνομικούς πως όλα συνέβησαν εξαιτίας ενός τσακωμού που είχε με τον σύζυγό της το πρωί.

Μάλιστα, τόνισε, πως αυτό ήταν ένα εξαιρετικά συχνό φαινόμενο και δεν άντεχε άλλο τους συνεχείς τσακωμούς και την «κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι», όπως φέρεται να είπε. Στο σπίτι που έγινε η δολοφονία, πήγε κλιμάκιο της Ασφάλειας για την αυτοψία, ενώ η ηλικιωμένη συνελήφθη. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή, ενώ έρευνα διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές  Αρχές.

 

 

www.creteplus.gr