ΝΤΡΟΠΗ: Κρητικός ανέβασε φωτογραφία του τη στιγμή που πνίγει ένα γατάκι με ένα χέρι
pnigi-gataki-01

Ο ΝΕΑΡΟΣ (ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ) ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK, ΟΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΣΕ, ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝ-“ΑΝΔΡΕΙΑ” ΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΓΑΤΑΚΙ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΟΥ ΔΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ……………………

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα καταγγείλει το φιλοζωικό σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» τον άνδρα – κάτοικο των Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης, που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook μια φωτογραφία, η οποία τον δείχνει να πνίγει ένα γατάκι με το ένα του χέρι και να υπερηφανεύεται για το «κατόρθωμά» του.

Υπάρχει όμως και αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε τον δράστη να πνίγει το γατάκι, και είναι διατεθειμένος μαζί με το σωματείο, να καταθέσει μήνυση εις βάρος του ώστε να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί για το έγκλημα που διέπραξε.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο και μέλος του φιλοζωικού σωματείου «Ζωόφιλη Δράση» Καλλιόπη Μαραβελάκη, ο νεαρός καμάρωνε, δείχνοντας με την αναρτημένη φωτογραφία πώς μπορεί να πνίξει γατάκι με το ένα χέρι, ενώ η παρέα του σχολίαζε με θριαμβευτικά σχόλια την πράξη του.

Μόλις όμως αντιλήφθηκε την κατακραυγή του κόσμου ο δράστης κατέβασε τη φωτογραφία και τα σχόλια από το προφίλ του στο facebook.

Το σωματείο όμως πρόλαβε να αποθηκεύσει το σχετικό υλικό και θα στείλει το προφίλ του νεαρού στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει τη δυνατότητα να κάνει ανασύσταση της ανάρτησης.

«Με τον αυτόπτη μάρτυρα θα γίνει από τη Ζωόφιλη Δράση μήνυση σ’ αυτό τον άνανδρο, ο οποίος θα μάθει από τα δικαστήρια τι σημαίνει θανάτωση ζώου δια βασανισμού» αναφέρει η κα Μαραβελάκη, η οποία επισημαίνει ότι μαζί με το δράστη και τον άνθρωπο που τράβηξε τις φωτογραφίες, βρισκόταν και τρίτο άτομο στη σκηνή του εγκλήματος, του οποίου η σκιά φαίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας πάνω στα χόρτα.