Ο χαμός του γιου της την “έριξε” στα φάρμακα! Η τραγική εικόνα και η απόγνωση της μάνας του Παντελίδη!
mana pantelidi

Τελειωμό δεν έχει ο πόνος για την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, μετά τον θάνατο του γιου της το μοιραίο αυτό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, tvshow, η κυρία Αθήνα, εδώ και αρκετές ημέρες, προκειμένου να αντέξει τον πόνο της παίρνει χάπια για να σταθεί όρθια. Ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή που της έχει συσταθεί από τον γιατρό της, ο οποιός την παρακολουθεί στενά από την τραγική ημέρα που σταμάτησε η καρδιά του γιου της να χτυπά!

Η μητέρα του Παντελή πηγαίνει καθημερινά στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης και μονολογεί πάνω από τον τάφο του γιου της, ενώ σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και ο πατέρα του, Σταύρος, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει είκοσι χρόνια ζωής! Ωστόσο η μητέρα του Παντελή δείχνει αποφασισμένη να τιμωρήσει όλους όσους έχουν αδικήσει τον γιο της, είτε όσο ήταν στην ζωή είτε μετά το τραγικό πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου!

“Θα πληρώσουν οι ανήθικοι. Θα τους κυνηγήσω μέχρι να πεθάνω και να συναντήσω και πάλι το παιδί μου. Πριν φύγω όμως θα έχουν πληρώσει όλοι”, είναι χαρακτηριστικά τα λόγια της κυρίας Αθηνάς Παντελίδη!

Πηγή: περιοδικό tvshow