Ο Δήμος Φαιστού από αύριο θα είναι κλειστός…. λόγω κορωνοιού
Κλειστός θα παραμείνει αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες του antilalospress, ο Δήμος μόνο για το κοινό, εφόσον τα τεστ που αναμένονται αργά το απόγευμα για αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου είναι αρνητικά.

Οι δημοτικοί παράγοντες υποβλήθηκαν σε τεστ κατ´ εξαίρεση στο Βενιζέλειο, προκειμένου ανάλογα με τα αποτελέσματα να ληφθούν και οι ανάλογες αποφάσεις για τη λειτουργία του δήμου από αύριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος, υπενθυμίζουμε, χθες βρέθηκε αρνητικός στον ιό, αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα από το τεστ που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι συνεργάτες του και οι υπηρεσιακοί παράγοντες για να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για τη λειτουργία του δήμου.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι για το κοινό ο Δήμος θα παραμείνει κλειστός από αύριο Δευτέρα και για όσο χρειαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι δημοτικοί παράγοντες που υποβλήθηκαν σε τεστ σήμερα το πρωί δεν ανέφεραν κάποιο σύμπτωμα και αισθανόταν πολύ καλά στην υγεία τους.

Ωστόσο σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα η αγωνία επικεντρώνεται και σε άλλο δημοτικό παράγοντα που ανέφερε ότι ήταν αδιάθετος και εμπύρετος τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σήμερα αισθανόταν καλά.