Ο Τσιόδρας θα μπορούσε να γίνει ταινία… Λέει ο Γιάννης Σμαραγδής
Ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής ανέφερε ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας θα μπορούσε να γίνει ταινία στο μέλλον, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι τυχερή που τον έχει.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Open Ελλάδα» και εξομολογήθηκε ότι θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να φτιαχτεί ταινία για την ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα.


«Εάν αύριο μεθαύριο ο ελληνικός κινηματογράφος ασχοληθεί με πρόσωπα που είναι θετικά πρότυπα, τότε ο καθηγητής θα γίνει ταινία», ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε: «ο τίτλος μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος ή ένας καλός πατριώτης».

Επίσης τόνισε ότι: «Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει τον Σωτήρη Τσιόδρα καθώς αυτός ο άνθρωπος απεκατέστησε τη φήμη της χώρας μας στο εξωτερικό μέσα σε ένα μήνα. Έγιναν θαύματα. Εάν έκανα ταινία τη ζωή του, τα στοιχεία που θα σκιαγραφούσαν την προσωπικότητά του θα ήταν ενός καλού ανθρώπου και καλού πατριώτη».

«Όταν υπηρετείς το καλό σηκώνεις τα βάρη του κόσμου πάνω σου»

Τέλος, συμπλήρωσε μιλώντας για τον καθηγητή λοιμωξιολογίας που έχει μπει για τα καλά στις ζωές τους τελευταίους μήνες: «Οι σταθερές αξίες του σύμπαντος είναι το καλό και το κακό. Όταν υπηρετείς το καλό σηκώνεις τα βάρη του κόσμου πάνω σου. Όταν υπηρετείς το κακό, προσπαθείς να χαλάσεις αυτό που φτιάχνει το κακό. Ο καθηγητής γνωρίζει πάρα πολύ καλά ό,τι σηκώνει το βάρος της στιγμής μέσα στο χρόνο. Δεν τον απασχολεί ούτε τι θα πουν οι άλλοι κι αν θα στραφούν εναντίον του ούτε αν η ιστορία θα μιλήσει γι’ αυτόν. Γι΄αυτό είναι και σπουδαίος».

 

Πηγή