Ομάδα επιχειρηματιών αναλαμβάνει τον ΟΦΗ!
ofi

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, με την κρίσιμη Γενική Συνέλευση να ολοκληρώνεται και να βρίσκεται φως στην άκρη του τούνελ για την κρητική ομάδα.

Αυτό εκφράστηκε μέσα από τα λόγια του γνωστού επιχειρηματία κ. Αντύπα Σηφάκης, εκπροσωπώντας μία ομάδα ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου από το Ηράκλειο και την Κρήτη.

“Μία ομάδα ανθρώπων του Ηρακλείου αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ΟΦΗ στο νέο δρόμο, για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει”, λέει στην τοποθέτησή του ο επιχειρηματίας κ. Αντύπας Σηφάκης! Ανέφερε μάλιστα την οικογένεια Καράτζη, τον Γιάννη Πολεμαρχάκη, τον Μανώλη Μανωλιδάκη, τον Γιάννη Τσακαλάκη, τον Παντελή Σαπουνάκη, τον Μανόλη Παπακαλιάτη και τον ίδιο.Τόνισε επίσης ότι η ομάδα θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης και θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

“Ο ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα με αξιοπρέπεια. Αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε”, επεσήμανε, ενώ χειροκροτήθηκε όταν τόνισε: “Κανένας από εμάς δεν έχει την διάθεση να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ”. Συνέχισε λέγοντας ότι τα λεφτά που θα βάλουμε φέτος στον ΟΦΗ, για την ερασιτεχνική δεν θα μετοχοποιηθούν, αλλά θα μετοχοποιηθούν τα χρήματα που θα μπουν του χρόνου.

Επίσης ο κ. Αντύπας Σηφάκης ανέφερε και το χρηματικό ποσό με το οποίο θα ξεκινήσει η προσπάθεια της ομάδας των επιχειρηματιών για τον ΟΦΗ. Αυτό είναι το ποσό των 600 χιλ. ευρώ για την Γ΄Εθνική.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα 10 ονόματα που θέτουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Αυτά είναι οι κ.κ. Αντωνακάκης, Βαρβεράκης, Διαλυνάς, Κλάδος, Κουτάντος, Μανουσάκης, Σπαθαράκης, Φασομυτάκης, Κοτσιφάκης και Λεβεντάκης. Αυτοί θα τρέξουν τις διαδικασίες το συντομότερο δυνατό χρόνο για τη συνέλευση που θα τρέξει τις διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ και τη συμμετοχή του ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική.

Απών από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, κάτι ασφαλώς που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση…

www.neakriti.gr