Με όπλο και ρόπαλα εισέβαλαν σε επιχείρηση και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη….Ήθελαν να ξέρει ποιοι είναι
Στο Νοσοκομείο ο επιχειρηματίας, ενώ στο σημείο της επίθεσης έσπευσε η αστυνομία, που αναζητεί τους δράστες και τα κίνητρα

ropalo

Απίστευτες σκηνές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι στον κεντρικό δρόμου του Γαζίου, του Δήμου Μαλεβιζίου.

Τρεις άνδρες έχοντας ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπηκαν στο κατάστημα γνωστού επιχειρηματία, κρατώντας οι δύο ρόπαλα και ο ένας όπλο και χτυπησαν άγρια τον ιδιοκτητη. Στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Συμφωνα με τις πηροφορίες οι άνδρες ήθελαν να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης την ταυτότητα τους και για το λόγο αυτό δεν φόρεσαν κουκούλες ενώ οι λόγοι της επίθεσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι καθαρά προσωπικοί.
Οι πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο ο άτυχος άνδρας έφτασε τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου είναι συγκεχυμένες καθώς κατά μία εκδοχή ο ίδιος πήρε το αυτοκίνητο του και οδήγησε μέχρι το νοσοκομειο ενώ κατά μια άλλη τον μετέφεραν εκεί αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Στο σημείο της επίθεσης έσπευσε η αστυνομία, που αναζητεί τους δράστες.

 

 

http://www.cretalive.gr