Πέρασμα και από την Κρήτη είχε κάνει το ζευγάρι που σκόρπισε το θάνατο στο Παρίσι.
iasis

Η Χαγιάτ Μπουμεντιέν, 26 ετών, αυτή τη στιγμή είναι η πλέον καταζητούμενη γυναίκα στη χώρα. Η γαλλική αστυνομία την περιγράφει ως «οπλισμένη και επικίνδυνη».

Και στην Κρήτη είχαν κάνει …βόλτα η  πλέον καταζητούμενη γυναίκα της Γαλλίας, η 26χρονη Χαγιάτ Μπουμεντιέν με τον σύζυγό της Αμεντί Κουλιμπαλί, του άνδρα που σκότωσε μια αστυνομικό την Πέμπτη στο Μονρούζ και πήρε ομήρους τουλάχιστον 10 ανθρώπους σε εβραϊκό μίνι μάρκετ στην περιοχή Πορτ ντε Βενσέν του ανατολικού Παρισιού, πριν σκοτωθεί από αστυνομικά πυρά.

iasis1

Το που βρίσκεται η Χαγιάτ, όχι απλά δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένα ατελείωτο… “πέρα – δώθε” σχετικά με τα ίχνη της.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Monde, ο Αμεντί Κουλιμπαλί παντρεύτηκε την Χαγιάτ Μπουμεντιέν το 2009 και από το 2010 έκαναν συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.

Σε ένα από αυτά, μάλιστα, το ζευγάρι επισκέφθηκε την Κρήτη, ενώ κάποιοι άλλοι προορισμοί ήταν επίσης ο Άγιος Δομήνικος και η Μαλαισία. Το ζεύγος Κουλιμπαλί είχε επισκεφθεί και την Κρήτη, σε ένα από τα πολλά ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Η σύγχυση σχετικά με το που βρίσκεται η Χαγιάτ δεν λέει να κωπάσει. Αυτό γιατί αφενός υπήρχαν βίντεο τα οποία έδειχναν μία γυναίκα να βγαίνει από το κτίριο και να τρέχει προς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή των υπόλοιπων ομήρων, κάτι που έκανε πολλούς να πιστέψουν πως αυτή η γυναίκα ήταν η Χαγιάτ και ξέφυγε “κάτω από την μύτη” των αστυνομικών.

Από το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, υπάρχουν αναφορές πως η 26χρονη είχε φύγει από την Γαλλία ήδη από τις 2 Ιανουαρίου…

 

 

Πηγή: newsit.gr