Η αντίδραση μικρών αγοριών όταν τους «διατάσσουν» να χαστουκίσουν ένα κορίτσι [βίντεο] 

boys-and-girl-708

Το πείραμα ξεκίνησε με απλές ερωτήσεις: Το όνομά τους, την ηλικία τους, τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν και γιατί.

Τότε, εμφανίζεται ένα κορίτσι και σχεδόν όλοι τους κοκκινίζουν.

Εκείνη δεν μιλάει, αλλά ο οπερατέρ τούς ρωτάει πώς τη βρίσκουν. Ολοι τους λένε από ένα κομπλιμέντο -σε κάποιον αρέσουν τα μαλλιά της, σε άλλον τα μάτια της, σε άλλον τα παπούτσια της, ενώ ένα αγόρι λέει «τα πάντα».

Στη συνέχεια τους ζητείται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να την αγγίξουν ή να τη χαϊδέψουν στα μαλλιά, το πρόσωπο, το χέρι. Στην αρχή όλοι διστάζουν, αλλά το κάνουν.

Τέλος, τους ζητείται να τη χαστουκίσουν. Μηδενός εξαιρουμένου, αρνούνται να προβούν σε αυτή την πράξη κι όταν ερωτώνται «γιατί;», οι απαντήσεις που δίνουν είναι αφοπλιστικές. Ενα αγόρι απαντά πως «τα κορίτσια δεν τα χτυπάμε ούτε με ένα τριαντάφυλλο», ένα άλλο «γιατί είμαι αγόρι και είναι κορίτσι», «γιατί δεν θέλω» αποκρίνεται κάποιος άλλος, «επειδή ο Ιησούς δεν θέλει τους ανθρώπους να χτυπούν άλλους ανθρώπους» απαντά ένα από τα αγόρια, «επειδή είμαι άντρας» είναι μια άλλη απάντηση, ενώ η πιο αφοπλιστική από όλες είναι η εξής: «επειδή είμαι κατά της βίας».

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube από τον χρήστη fanpage.it και μέσα σε δύο ημέρες κοντεύει να ξεπεράσει τα 1,6 εκατομμύρια views.

 

 

 

 

 

Πηγή:http://www.iefimerida.gr/

Loading