Πετώντας πάνω από το Ντουμπάι με jetpack (Video)
jet

Χωρίς αίσθηση του φόβου, δοκιμάζουν τα όρια τους, κάνοντας απίστευτες πτήσεις με αεριοθούμενα (jetpack) στην πλάτη και προκαλούν ίλιγγο. Δείτε το βίντεο

Ο Yves Rossy είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που έχει ένα jetpack και πράγματι είναι πολύ καλός στο να πετάει. Έχει πετάξει δίπλα σε ένα βομβαριδιστικό αεροπλάνο Β17, έχει κάνει κύκλους γύρω από το βουνό Mount Fuji, και έχει βρεθεί πάνω από το Grand Canyon. Αλλά αυτός ο άνδρας με το jetpack κυκλοφόρησε ένα τρομακτικό πραγματικά video από τις “περιπέτειές” του.
Το παρακάτω video, διάρκειας 11 λεπτών, τον δείχνει να πραγματοποιεί απίστευτες πτήσεις έχοντας για παρέα τον μαθητευόμενό του Vince Reffet.
Η διασκέδαση αυτή πτήση ξεκινάει αρκετά πάνω από την ερημο, όπου οι δύο τύποι κάνουν στροφές, βουτάνε και σκαρφαλώνουν μέσα από το ηλιοβασίλεμα που γεμίζει τον ουρανό. Τα jetpacks επιτρέπουν στον Rossy και στον Reffet να πηγαίνουν με περισσότερα από 120 χιλιόμετρα την ώρα. Το αποτέλεσμα προκαλεί ζαλάδα σε όποιον το δει.
Αλλά η ένταση αυξάνεται όταν το συγκεκριμένο δίδυμο πετάει στον ουρανό του Ντουμπάι. Τους έχουμε δει να δίνουν παράταση κάνοντας τρομακτικούς ελιγμούς πάνω από την πόλη των νησιών Palm και να πετάνε σε σχηματισμό πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Η απόλυτη στιγμή είναι όταν ο Rossy και ο Reffet περνάνε τόσο κοντά από τον ουρανοξύστη Burj Khalifa που είναι δύσκολο να τους δει κάποιος.

 

 

 

 

 

(Με πληροφορίες από το theverge.com)

http://news247.gr/