Πήγαν να τον σκοτώσουν – Δολοφονική επίθεση δέχθηκε ο αντιδήμαρχος Π. Ινιωτάκης!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες άγνωστοι του επιτέθηκαν με λοστό και τον χτύπησαν στο κεφάλι – Καταδίκη της “σκληρής και άνανδρης επίθεσης” από τον Δήμαρχο Β. Λαμπρινό – Η αστυνομία αναζητεί τους ενόχους μέσα από κάμερες γειτονικών καταστημάτων.

iniotakis_petros

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος, περίπου στις 7.00 το απόγευμα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από αγνώστους που τον χτύπησαν με λοστό.

Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει συγγενείς του αλλά και στελέχη της δημοτικής αρχής ενώ υπάρχει κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του και σύμφωνα με τις πληροφορίες κλήθηκε και ο διευθυντής της γναθοχειροουργικής κλινικής, κ.Μαστοράκης.

Σύμφωνα με τις πληφορορίες φέρει κατάγματα ωστόσο δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του

Στο Νοσοκομείο έσπευσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ο ίδιος ο αντιδήμαρχος πάντως δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, ενώ εκτιμάται ότι οι δράστες τον χτύπησαν από πίσω

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ινιωτάκης δέχθηκε την επίθεση στην περιοχή της οδού Επιμενίδου- Ευρώπης και μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και αστυνομική δύναμη προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

Όπως φαίνεται, οι δράστες ή ο δράστης γνώριζαν το δρομολόγιο του αντιδημάρχου καθώς κάθε απόγευμα μεταβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο όπου διαθέτει θέση πάγκινγκ για συγκεκριμένη δουλειά του Δήμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, δέχθηκε την επίθεση κι ενώ μιλούσε στο κινητό με τη μητέρα του η οποία νόμιζε ότι κόπηκε η σύνδεση!

Αφού του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο. Ο ίδιος μετέβη τραυματισμένος στο ταξιδιωτικό γραφείο “Fouskis Travel” που βρίσκεται λίγο παρακάτω όπου και ζήτησε βοήθεια!

Η ΕΛ.ΑΣ θα αξιοποιήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων.

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου

Σε γραπτή δήλωση του ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός αναφέρει:

«Ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης ,εδέχθη σήμερα το απόγευμα σκληρή και άνανδρη επίθεση από άγνωστους δράστες.

Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική αυτή επίθεση και αναμένω από την αστυνομία να προχωρήσει τάχιστα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».

 

 

http://www.cretalive.gr/