Πλάκα κάνεις! Δεν φαντάζεστε γιατί αυτή η… καλλονή πήρε φοιτητικό δάνειο! (PHOTOS)
a3bc73766c402579746f479cad33e27a

«Επένδυσα στο σώμα μου αντί για το μυαλό μου και νιώθω καλύτερα από ποτέ», υποστηρίζει νεαρή Βρετανίδα, η οποία έχει προκαλέσει σάλο με την επιλογή της να γραφτεί σε πανεπιστήμιο με απώτερο σκοπό να πάρει φοιτητικό δάνειο για να κάνει… αυξητική στήθους.

Η Catherine Byrne, μοντέλο στο επάγγελμα, γράφτηκε σε πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου, μόνο και μόνο για να της χορηγήσει η πολιτεία το προβλεπόμενο φοιτητικό δάνειο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Catherine Byrne (pictured) spent student loans she was given despite only attending two weeks of classes having her breasts enlarged

Εκείνη βέβαια, δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του δανείου, ύψους 14.000 λιρών, όπως οι περισσότεροι φοιτητές, δηλαδή για δίδακτρα, βιβλία και ενοίκιο, αλλά για να κάνει αυξητική επέμβαση στήθους!

Αφού πρώτα αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τις δύο πρώτες εβδομάδες των διαλέξεων, στη συνέχεια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και μεγάλωσε το νούμερο του στήθους της από B σε… D.

Just two weeks into her first year, Catherine had already waved goodbye to her classes and splurged £3,600 - more than half of her loan - on her boob job

Ένα χρόνο αργότερα, το πανεπιστήμιο την προειδοποίησε ότι δεδομένων των απουσιών της, υπήρχε η περίπτωση να «μείνει» στο πρώτο έτος σπουδών. Η ίδια πάντως, είπε ότι δεν την ενδιέφερε να μην φέρει εις πέρας το πρώτο της ακαδημαϊκό έτος και έτσι πήρε και δεύτερο δάνειο, ύψους 7.000 λιρών.

«Το στήθος μου με βοηθάει στην καριέρα μου περισσότερο από οποιοδήποτε πτυχίο», αναφέρει η ίδια και σε όσους την κατακρίνουν απαντά: «Νιώθω περήφανη για τις επιλογές μου»!

She said the enhancement sent her self-confidence through the roof, confirming her pre-held belief that it was better 'to invest in my body instead of my brain'

Six years on and, despite being saddled with £17,572 of student debt, Catherine is prouder than ever of her choices

 

 

 

 

Πηγή: newmoney.gr