Πως εξαπατούσε και…δάγκωνε τους Κρητικούς η 55χρονη….Ήταν κατ΄επάγγελμα απατεώνισσα
lefta

Για περισσότερο από 4 χρόνια δρούσε ανενόχλητη, αφού έβρισκε τα θύματα της, χτυπούσε και γίνονταν καπνός…
Ήταν κατ΄επάγγελμα απατεώνισσα. Είχε άλλωστε συλληφθεί άλλες δύο φορές για παρόμοιες περιπτώσεις ενώ είχε και στην πλάτη της άλλες 4 καταδικαστικές αποφάσεις που αποδείκνυαν πως ήταν μια γυναίκα που είχε στο…DNA της την εξαπάτηση των ανυποψίαστων συμπολιτών. Ο λόγος για την 55χρονη γυναίκα που , όπως έγραψε το Cretalive, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας αλλά που και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν το απίστευτο θράσος της και το πόσο εύκολα ξεγελούσε τα θύματα της και τους άρπαζε τις οικονομίες τους!

Το αποκορύφωμα της δράσης της ήταν όταν έβαλε στο στόχαστρο της μια οικογένεια από το δήμο Γόρτυνας, όπου δεν αρκέστηκε στο ένα μέλος της αλλά είχε…”δαγκώσει” άλλον ένα και επιχείρησε και τρίτο άτομο του ίδιου περιβάλλοντος πριν βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών.

Πότε εμφανιζόταν ως υπάλληλος της Περιφέρειας Κρήτης ή των δικαστηρίων, πότε ως συνεργάτης βουλευτή ή σύμβουλος του δημάρχου και πάντα είχε τα ” κονέ” να ξεκλειδώνει κοινοτικά προγράμματα και ευρωπαϊκές δράσεις που θα έφερναν στους ενδιαφερόμενους τις πολυπόθητες κοινοτικές επιδοτήσεις. Όμως για να ανοίξουν οι “ευρωπαϊκές πόρτες” και να εκταμιευθούν τα χρήματα έπρεπε να υπάρξει μια συμμετοχή, που κυμαινόταν από 300 ευρώ για τους άνεργους και τους μη έχοντες τη δυνατότητα να δώσουν περισσότερα έως και 5.000 ευρώ για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Πρώτα ζητούσε μια προκαταβολή που έφτανε τα 1000 ευρώ και στη συνέχεια ανάλογα και την οικονομική κατάσταση του θύματος ανεβοκατέβαινε η ταρίφα!

Για περισσότερο από 4 χρόνια δρούσε ανενόχλητη, αφού έβρισκε τα θύματα της, χτυπούσε και γίνονταν καπνός, ενώ στην Αστυνομία του Ηρακλείου έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι και αυτήν την ώρα πάνω από 32 περιπτώσεις θυμάτων που έπεσαν στα “νύχια”της! ‘Ομως όπως συμβαίνει και στις περισσότερες των περιπτώσεων στους απατεώνες η βουλιμία της και η διάθεση της να δράσει σε τρία διαφορετικά άτομα του ίδιου οικογενειακού περιβάλλοντος έφεραν και το τέλος στη δράση της!

Πάνω από 50.000 ευρώ ήταν τα χρήματα που είχε μαζέψει από τη δράση της και ακόμα δεν γνωρίζει η αστυνομία αν υπάρχουν και άλλοι εκτός από τους 32 που έπεσαν θύματα της δράσης της. Η 55χρονη, νοικοκυρά κατά δήλωση της, πέρασε σήμερα την πόρτα της εισαγγελίας Ηρακλείου, όπου της ασκήθηκε δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος και αφού πήρε προθεσμία θα απολογηθεί το Σάββατο το πρωί στην Α΄ ανακρίτρια Ηρακλείου!

 

 

http://www.cretalive.gr/