Πώς μια γυναίκα αυνανίζει τον άνδρα της (Για ενήλικες)
zevgari krevati

Η ικανοποίηση του άνδρα με τα χέρια είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι.

Το αρσενικό το απολαμβάνει ενώ εσείς μπορείτε να εξερευνήσετε τις αντιδράσεις του σώματός του και να μάθετε τι τον ικανοποιεί και τι όχι. Ο αυνανισμός του άνδρα έχει να σας διδάξει πολλά για την ερωτική του συμπεριφορά και μπροεί να βελτιώσει και τις ερωτικές σας επιδόσεις μιας και μαθαίνετε να τον αγγίζετε με τον τρόπο που εκείνος θέλει και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Επιλέξτε μια χαλαρή στιγμή και ξαφνιάστε τον. Βάλτε τον να ξαπλώσει ανάσκελα και χαλαρώστε τον με χάδια σε όλο το σώμα του. Αργά και αισθησιακά αγγίξτε τα γεννητικά του όργανα. Οι κινησεις σας θα πρέπει να είναι απαλές στην αρχή για να μην προκαλέσετε κάποιο ξαφνικό πόνο. Απλώστε στα χέρια σας αρκετό λιπαντικό και αρχίστε να χαιδεύετε το πέος του. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές, κάθετες και αργές.
Σταδιακά καλό είναι να αυξάνετε την ένταση παρατηρώντας τις ανδτιδράσεις του συντρόφου. Ακούστε τις ανάσες του, δείτε τις συσπάσεις των μυών του και θα καταλάβετε πότε πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πότε πιο αργά. Παρατηρήστε το πρόσωπό του. Απολαμβάνει αυτό που κάνετε ή πρέπει να αλλάξετε τεχνική;
Ο αυνανισμός του συντρόφου δίνει στη γυναίκα την αίσθηση ότι έχει το πάνω χέρι και αυτό μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Πολλοί άνδρες αρέσκονται να βλέπουν τη γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες και να πειραματίζεται στο σώμα τους. Στα μάτια τους γίνεστε ακόμα πιο ερωτική και θελκτική. Η προσμονή για τη συνουσία κάνει το πάθος ακόμα μεγαλύτερο. Αλλά όπως είπαμε είστε εσείς που ορίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού και που θα επιτρέψετε να συμβεί κάτι τέτοιο ή όχι.
Οι λεπτομέρειες έχουν μεγάλη σημασία. Όταν παίζετε με το μόριό του θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο κεφαλάκι του πέους. Είναι μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές και ο ερεθισμός της προσφέρει στον άνδρα μεγάλη ηδονή. Διεγείρετε απαλά το σημείο όπου ενώνεται η βάλανος με τον κορμό του πέους (είναι η περιοχή στο πίσω μέρος της βαλάνου). Μπορείτε να παίξετε απαλά και με τους όρχεις.
Μια ακόμα ερωτογόνος ζώνη που αξίζει την προσοχή σας είναι η περιοχή πίσω από τους όρχεις όπου είναι μαζεμένες πολλές νευρικές απολήξεις.
Όταν παρατηρήσετε πως έχετε μπει στην τελική ευθεία για την κορύφωση του άνδρα μπορείτε να ξεκινήσετε να αυνανίζετε το πέος του και με τα δυο σας χέρια. Το θέαμα μιας πλήρους αφοσιωμένης γυναίκας που τον υπηρετεί σεξουαλικά και το ευχαριστιέται είναι ό, τι πιο διεγερτικό για ένα αρσενικό.

 

 

Πηγή boro.gr