ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ 25ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ! Η ερωτική απόλαυση έγινε εφιάλτης
andras apelpismenos

Η σαρκική απόλαυση διάρκεια λίγων λεπτών έμελλε να μετατραπεί για έναν 25χρονο άντρα σε εφιάλτη.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, όταν ο νεαρός άντρας – βρέθηκε στην Αχαΐα για δουλειές – αποφάσισε να επισκεφθεί έναν από τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στην περιοχή προκειμένου να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες.
Η είσοδός του στο χώρο σε τίποτα δεν προδίκαζε τι θα ακολουθούσε, καθώς λίγα λεπτά αργότερα – όπως προέκυψε στη συνέχεια, βρέθηκε αντιμέτωπος με την εικόνα μιας κατά λίγα χρόνια νεότερης του γυναίκας ,η οποία προοριζόταν για την κάλυψη των σεξουαλικών του αναγκών επ’ αμοιβή.
Στη θέα της τόσο αυτός, όσο και αυτή, έμειναν για λίγα λεπτά άγαλμα, με τον νεαρό αμέσως να σηκώνεται από τη θέση του, να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει τρέχοντας .
Λίγα μέτρα από το «σπίτι» όπου νωρίτερα αναζητούσε την ηδονή ο 25χρονος σωριάστηκε στη μέση του δρόμου στο έδαφος, με τους θαμώνες καταστήματος εστίασης που βρίσκεται κοντά στο σημείο να σπεύδουν προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Αφού με κόπο τον συνέφεραν στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα από τα τραπεζοκαθίσματα του καταστήματος και το μόνο που ζήτησε ήταν ένα ποτήρι νερό, ενώ στη συνέχεια κάλεσε από το κινητό του φιλικό του πρόσωπο – είχαν έρθει μαζί στην Αχαΐα για δουλειές – προκειμένου να έρθει να τον παραλάβει .
Η άφιξη του φίλου του στο σημείο αποτέλεσε και την αιτία για να αντιληφθούν κάποιοι από τους θαμώνες – από τους μεταξύ τους διαλόγους – την αιτία που ο νεαρός έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.
Από τα συμφραζόμενα προέκυψε, πως λίγη ώρα πριν βρεθεί λιπόθυμος στη μέση του δρόμου, μέσα στον οίκο ανοχής βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την κατά δύο χρόνια μικρότερή του αδελφή, η οποία είχε επιλέξει να ζει μόνη της, δηλώνοντας μάλιστα στην οικογένειά της με την οποία δεν διατηρούσε και τις καλύτερες των σχέσεων ,πως εργάζεται σε αγροτικές καλλιέργειες στην Κρήτη.
Ο 25χρονος αφού συνήλθε λίγο ακούστηκε να λέει στο φίλο του «πάρε με από εδώ πάμε όσο ποιο μακριά γίνεται»

 

 

 

 

 

www.contraseolous.gr