Πρόταση από Καλέμπουμπα για έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ
CACHE_620X620_1_1230445

Η κόντρα μεταξύ του προέδρου του ΠΟΑ και της ΕΠΣΗ καλά κρατεί στον απόηχο της διαιτησίας του αγώνα μεταξύ της ομάδας του Ατσαλένιου και της Δόξας Γαλιάς

Τι κ αν τελείωσε το πρωτάθλημα και στέφθηκε πρωταθλητής ο Ρούβας. Ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιάννης Καλέμπουμπας  που πριν μερικές ημέρες απήφθηνε ανοιχτή πρόσκληση στην ΕΠΣΗ για διάλογο με θέμα την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, και τα όσα καταλογίζει ο πρόεδρος της ομάδας του Ατσαλένιου στην ΕΠΣΗ, και ενώ η ΕΠΣΗ απάντησε θεττικά στη συγκεκριμένη πρόσκληση, ο Γιάννης καλέμπουμπας κάνει ένα βήμα παραπέρα και ζητάει έκτακτη γενική συνέλευση ωστε να η όποια συζήτηση γίνει, να γίνει παρουσία όλων των μελών και των σωμματείων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που μας ήρθε αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε Αν πραγματικά δέχεστε την πρόταση ανοιχτής συζήτησης όπως γράφω στην ανακοίνωση μου δεν έχετε παρα να καλέσετε μια Γενική Συνέλευση να συζητηθούν όλα ενωπιον όλων των μελών της ένωσης! Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έχετε και την γνώμη των σωματείων μια και την ζητήσατε με ανακοίνωση σας για το πως θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα και όχι μόνο! Διότι την ανοιχτή συζήτηση,φοβάμαι πως την φαντάζεστε μία τηλεοπτική κοκορομαχία εντυπώσεων,όπου εμείς στον Π.Ο.Α. δεν συνηθίζουμε να συμμετέχουμε! Αυτό εννοούμε εμείς ανοιχτή συζήτηση και κλείνοντας σας βεβαιώνουμε οτι δεν πρόκειται να απασχολήσουμε ξανά τα Μ.Μ.Ε.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Α.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΕΜΠΟΥΜΠΑΣ

 

 

Επιμέλεια: Στέλιος Χανιωτάκης