Ψαράδες εντόπισαν στη θάλασσα νεκρή γυναίκα! Μαρτυρίες για την τελευταία νύχτα της ζωής της
Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, στη θάλασσα κοντά στο λιμάνι της Στυλίδας στη Φθιώτιδα. Τι είχε προηγηθεί…

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, νωρίς το πρωί από ψαράδες. Βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, κοντά στο λιμάνι και σοκαρισμένοι οι ψαράδες όταν την αντίκρισαν ενημέρωσαν το λιμεναρχείο της Στυλίδας. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως πρόκειται για αλλοδαπή, η οποία δεν ζούσε στην περιοχή, περίπου 50 ετών.

Χθες (05-10-2020) βρέθηκε στις Ράχες και καθόταν σε κατάστημα μέχρι αργά και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε πιει πολύ. Τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στο κατάστημα που καθόταν το βράδυ και ανασύρθηκε από το νερό με τα ρούχα της.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Τη ρωτήσαμε αν θέλει κάποια βοήθεια και μας απάντησε αρνητικά», είπε κάτοικος της περιοχής που την είδε για τελευταία φορά γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. Τα πράγματά της τα είχε αφήσει εκεί που καθόταν, στις καρέκλες της καφετέριας, όπως και το κινητό της, το οποίο ήταν κλειστό. Η γυναίκα είχε πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα της.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Το ένα σενάριο είναι να έκανε βόλτα στην προβλήτα από το λιμανάκι και ζαλισμένη, όπως ήταν, να έπεσε στη θάλασσα και το δεύτερο σενάριο είναι να έβαλε τέλος η ίδια στη ζωή της.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και τις έρευνες για το κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

 

Πηγή: tvstar.gr, lamiareport.gr