Α-90-728x375

Αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι τα άτυχα δυο ξαδέρφια που χάθηκαν στην άσφαλτο, χθες το πρωί στο Γάζι, στο δρόμο προς το Καβροχώρι.

Η κηδεία ήταν η τελευταία πράξη του διπλού δράματος, με το θάνατο του Γιώργου Μαυρόκωστα 29 ετών και του 25χρονου Στέλιου Θαλασσινού.

Tο τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία έγινε όταν κάτω συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι, ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια να πέσει κάτω από γεφυράκι.

Οι δύο άτυχοι νέοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Στο νοσοκομείο, χθες, ο πατέρας ενός εκ των δύο, ως άλλος ήρωας αρχαίας τραγωδίας άφησε για λίγο το πόστο του στην καντίνα του νοσοκομείου και πήγε στα ΤΕΠ, για να δει τί είχε συμβεί… Βρέθηκε όμως μπροστά στο μακάβριο άγγελμα θανάτου του ίδιου του του γιου.

Στο νοσοκομείο, χθες, ο πατέρας ενός εκ των δύο, άφησε για λίγο το πόστο του στην καντίνα του νοσοκομείου και πήγε στα ΤΕΠ, για να δει τί είχε συμβεί… Βρέθηκε όμως μπροστά στο μακάβριο άγγελμα θανάτου του ίδιου του του γιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του ενός παιδιού ταξίδεψαν εσπευσμένα από Αθήνα στο Ηράκλειο, αφού μένουν μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος τους έμενε τους τελευταίους μήνες στο νησί και συγκεκριμένα στον Κρουσώνα μαζί με τη γιαγιά του, αφού είχε βρει δουλειά και εργαζόταν στο Ηράκλειο.

Πηγή:apopsilive.gr

Loading