Σε αστυνομικό κλοιό η Μεσαρά για το μαχαίρωμα στο Φουρνοφάραγγο – Φόβοι για αντίποινα!
Σε διαρκή αναζήτηση του δράστη για το χθεσινό περιστατικό με το μαχαίρωμα έξω από το Φουρνοφάραγγο, βρίσκεται η Αστυνομία στη Μεσαρά, καθώς εκτός των άλλων εκφράζονται φόβοι για αντίποινα από πλευράς της οικογένειας του θύματος.ΜΠΛΟΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Όπως είχε αποκαλύψει χθες ο Dream Fm 90.6  το περιστατικό είχε ξεκινήσει από ένα προσπέρασμα και μια λογομαχία μεταξύ δύα ανδρών στο χωριό Φουρνοφάραγγο, με τις πληροφορίες να θέλουν δράστη και θύμα να μην είναι κάτοικοι του χωριού, αλλά από την ευρύτερη περιοχή.

Μετά το σκηνικό που θύμισε “Άγρια Δύση”, ο δράστης παραμένει άφαντος, με τις Αστυνομικές δυνάμεις να οργώνουν τα μεσαρίτικα χωριά για τον εντοπισμό του.

Ο ίδιος φαίνεται πως κρύβεται καλά για δύο λόγους. Ο ένας είναι για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά κυρίως για τα αντίποινα από την πλευρά της οικογένειας του θύματος, που δείχνει εξοργισμένη για το πως μια απλή βόλτα παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία.

Προσπάθησε να προστατέψει τον αδελφό του από το μαχαίρι!

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο έγινε το μαχαίρωμα, καθώς βάσει μαρτυριών, ο δράστης είχε έντονη λογομαχία με τον αδερφό του θύματος που κατέληξε σε συμπλοκή. Πάνω στον καυγά έβγαλε το μαχαίρι, με τους περαστικούς να μένουν άναυδοι! Τη στιγμή όμως που προσπάθησε να επιτεθεί, μπήκε μπροστά το θύμα για να προστατέψει τον αδελφό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο και τη μύτη.

Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, χωρίς όμως τα τραύματά του να εμπνέουν ανησυχία. Τις επόμενες ώρες μάλιστα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο.