Τον μαχαίρωσε άγρια στο πρόσωπο και το χέρι για ένα… προσπέρασμα στη Μεσαρά:
Παραλίγο τραγωδία στη Μεσαρά, αφού ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο χωριό Φουρνοφάραγγο, με πρωταγωνιστές, νεαρούς από την περιοχή που πιάστηκαν στα χέρια για μια… προσπέραση!maxerwma 1jpg

Όλα ξεκίνησαν σήμερα, στο δρόμο προς το Φουρνοφάραγγο. Το αυτοκίνητο που προπορευόταν και στο οποίο επέβαινε ο δράστης, δέχτηκε την προσπέραση από έναν νεαρό. Άγνωστο για ποιο λόγο, ο θύτης, ακολούθησε το αυτοκίνητο που τον προσπέρασε ως το Φουρνοφάραγγο.

Μόλις ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, τότε ο θύτης, βγήκε από το αυτοκίνητο του, για να ζητήσει τα “ρέστα” κρατώντας ένα μαχαίρι. Γρήγορα τα “αίματα άναψαν” και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Από τον καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες, τραυματίστηκε ο… αδερφός του νεαρού που έκανε την προσπέραση, ο οποίος δέχτηκε τις μαχαιριές του δράστη!

Συγκεκριμένα, δύο τον πέτυχαν στο χέρι και μια στο πρόσωπο! Ο νεαρός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου.