• 30 Μαΐου, 2024

Breaking News :

Vinkmag ad

Σε μαθητικό Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό συμμετέχει το Γυμνάσιο Τυμπακίου, με ένα εκπληκτικό τραγούδι

Vinkmag ad

europeanschoolradio logo

Το “Είμαστε δυο ξένοι” το οποίο βρίσκεται είναι το νούμερο 60 της λίστας

Πατήστε στην αντίστοιχη κατηγορία, ακούστε τις συμμετοχές των σχολείων και ψηφίστε τις αγαπημένες σας. Για να ψηφίσετε κάθε συμμετοχή, κάνετε κλίκ στην καρδούλα που εμφανίζεται δίπλα, αφού πρώτα ακούσετε τουλάχιστον το 1/2 της διάρκειάς του τραγουδιού!

Πατήστε ΕΔΩ ακούστε τις συμμετοχές των σχολείων

Σε μαθητικό Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό συμμετέχει το Γυμνάσιο Τυμπακίου Με ένα εκπληκτικό τραγούδι οι μαθητές του Γυμνασίου Τυμπακίου στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμμετέχοντας στον μαθητικό διαγωνισμό ραδιοφώνου «Κάν΄ το ν΄ ακουστεί 2019» με θέμα «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους».

Το Γυμνάσιο Τυμπακίου συμμετέχει με το δικό του τραγούδια με τίτλο «Είμαστε δυο ξένοι»! Η διαδικασία της ψηφοφορίας των ακροατών ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου.

Πατήστε στην αντίστοιχη κατηγορία, ακούστε τις συμμετοχές των σχολείων και ψηφίστε τις αγαπημένες σας. Για να ψηφίσετε κάθε συμμετοχή, κάνετε κλίκ στην καρδούλα που εμφανίζεται δίπλα, αφού πρώτα ακούσετε τουλάχιστον το 1/2 της διάρκειάς του τραγουδιού! Ψηφίζουμε το τραγούδι του Γυμνασίου Τυμπακίου με τίτλο “Είμαστε δυο ξένοι” το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 60!

Loading

  Read Previous

  Η ηθική ως θεμέλιο της πολιτικής ιδεολογίας και πράξης

  Read Next

  Πέθανε ο “θρύλος Πρόεδρος του Παναθηναϊκού” ο Θανάσης Γιαννακόπουλος!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular