Συνταξιούχος αστυνομικός έβαλε τέρμα στη ζωή του πέφτοντας στο λιμάνι
limani

Τέλος στη ζωή του έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου ένας συνταξιούχος αστυνομικός από την Κομοτηνή. 

Ο 60χρονος άνδρας μετέβη στο λιμάνι του Φαναρίου Ροδόπης, όπου, , δένοντας έναν τσιμεντόλιθο με σχοινί, γύρω από τον λαιμό του, έπεσε σε βάθος τριών μέτρων.

Ο συνταξιούχος συνήθιζε να πηγαίνει στο λιμάνι για να ψαρεύει περνώντας εκεί τις ώρες του και απολαμβάνοντας την ηρεμία της θάλασσας. Όταν όμως την Δευτέρα πήγε στο λιμάνι και δεν έδωσε για πολλές ώρες σημεία ζωής, τότε οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν. Άρχισαν να τον αναζητήσουν και όταν δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το σήμα εξαφάνισης δόθηκε και στον λιμενικό σταθμό Πόρτο Λάγους, αφού έγινε γνωστό από την οικογένειά του ότι ο 60χρονος πήγαινε συχνά για ψάρεμα στο λιμάνι. Οι αναζητήσεις έστρεψαν την αστυνομία, αλλά και τους λιμενικούς στο Φανάρι, όπου καταρχήν εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του. Η έρευνα απέδωσε γρήγορα καρπούς και δυστυχώς το άψυχο σώμα του συνταξιούχου βρέθηκε σε βάθος τριών μέτρων μέσα στο λιμάνι. Ιδιώτης – δύτης κλήθηκε να ανασύρει το άψυχο σώμα του 60χρονου, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Την προανάκριση έχει αναλάβει ο λιμενικός σταθμός Πόρτο Λάγους.

 

Πηγή: xronos.gr