“Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω γιατί οι άνδρες με θέλουν μόνο για το σεξ”! Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας με τα μεγαλύτερα οπίσθια του πλανήτη! (PHOTOS)
pisinos

H Kim Kardashian και η Nicki Minaj μοιάζουν… γατάκια μπροστά της. Κι αυτό γιατί η 50χρονη Lerato Pitso από την Νότια Αφρική διαθέτει τα μεγαλύτερα οπίσθια του πλανήτη!

Σε μια συνταρακτική εξομολόγηση δεν διστάζει να παραδεχθεί όμως πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενώ ε΄χει περάσει από το μυαλό της μέχρι και η αυτοκτονία.
“Εργάζομαι στο χώρο της έρευνας και καθημερινά συναντώ πολλούς ανθρώπους. Δεν είναι λίγοι αυτή που κοιτούν επίμονα τα οπίσθιά μου ενώ για κάποιους είναι ένα αστείο θέαμα. Πολλές φορές αισθάνομαι μειονεκτικά. Από την εφηβεία αντιμετώπιζα προβλήματα με το βάρος μου και ένα πρόβλημα υγείας αναγκάζει το λίπος μου να συγκεντρώνεται στο εν λόγω σημείο. Έχω προβλήματα ακόμη και στις σχέσεις μου, όλοι οι άντρες θέλουν μόνο να κάνουν σεξ μαζί μου και τίποτα παραπάνω. Όλη αυτή η κατάσταση με έχει κάνει να σκεφτώ μέχρι και την αυτοκτονία.”

Black woman in grey hoody crying

Woman with big bum in gym kit walking away in field

 

 

 

www.athensmagazine.gr