Σκότωσαν τα παιδιά τους και αυτοκτόνησαν επειδή φοβήθηκαν …
Σοκάρει η είδηση ότι ένα ζευγάρι από τη Γιούτα και τα τρία τους παιδιά βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους το περασμένο φθινόπωρο μετά από κατανάλωση ναρκωτικών καθώς όπως είχαν πει οι γονείς σε φίλους τους, ανησυχούσαν για το τέλος του κόσμου.

oikogeneiadead_253815331
Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν και παλιές επιστολές γραμμένες από την μητέρα σε μία έγκλειστη των φυλακών που είχε σκοτώσει μέλη μιας οικογένειας στο όνομα του Θεού.
Ο Μπένζαμιν και η Κρίστυ Στρακ μαζί με τα τρία τους παιδιά Μπένσον 14 ετών, Έμερι 12 ετών και Ζίον 11 ετών, βρέθηκαν την 27η Σεπτεμβρίου, νεκροί περιτριγυρισμένοι από κούπες.

Την Τετάρτη, ένας αστυνομικός κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η αιτία του θανάτου τους, ήταν η «τοξικότητα φαρμάκων». Οι γονείς δολοφόνησαν τα παιδιά τους και στη συνέχεια σκότωσαν τους εαυτούς τους.

Στο σώμα του Μπένζαμιν βρέθηκαν υψηλές ποσότητες ηρωίνης ενώ στη σύζυγό του βρέθηκε μεθαδόνη, δεξτρομεθορφάνη, διφαινυδραμίνη και δοξυλαμίνη.

Και τα τρία παιδιά πέθαναν από διφαινυδραμίνη και μεθαδόνη.

Επίσης, βρέθηκε ένα γράμμα του μικρού Μπένσον στο οποίο αποχαιρετούσε ένα φίλο του και ανέφερε πως του αφήνει τα πράγματά του.

Γείτονες της οικογένειας λένε πως οι γονείς φοβούνταν το κακό που υπάρχει στον κόσμο αλλά και τo τέλος του κόσμου.